Actie geslaagd! En nu?

Jouw actie is afgelopen en geslaagd en hierbij heb jij een prachtig bedrag opgehaald voor Het Vergeten Kind. Geweldig! Je kunt heel trots zijn op jezelf en wij zijn jou uiteraard ontzettend dankbaar voor jouw inzet en bijdrage. Wil jij jouw actie succesvol afronden? Volg dan het onderstaande stappenplan: 1. Check of alle donaties binnen zijn Hebben al jouw sponsors een donatie gedaan en zijn alle eventuele contante bijdragen bijgeschreven op jouw persoonlijke actiepagina? Check dit voordat jij jouw actie stop zet! 2. Zet jouw actie stop Jouw actie is afgelopen en kan dus worden afgesloten. Doe dit zelf door te klikken op: Bewerk mijn pagina > Instellingen > Actie sluiten > Actie afsluiten 3. Kies een symbolische afronding van jouw actie Uiteraard willen wij jou als blijk van dank graag persoonlijk bedanken voor jouw inzet en bijdrage. Wij geven jouw verschillende opties voor een symbolische afronding. Deze opties zijn:

  • Een cheque overhandiging op het kantoor van Het Vergeten Kind of op de door jouw gewenste locatie
Ontwerp een mooie cheque en overhandig deze persoonlijk aan ons op het kantoor van Het Vergeten Kind of op de door jouw gewenste locatie! Vul onderstaand formulier in voor het inplannen van een bezoek of neem contact op met onze relatiemanager Kim de Witte via kominactie@hetvergetenkind.nl.
  • Een persoonlijke videoboodschap of dankbrief
Vraag een persoonlijke videoboodschap of dankbrief aan. In deze video of brief geven wij een persoonlijke dankbetuiging vanuit Het Vergeten Kind, deze kan worden getoond en gedeeld met de actievoerders, donateurs en verdere achterban via de door jouw gewenste kanalen. Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een videoboodschap of brief of neem contact op met onze relatiemanager Kim de Witte via kominactie@hetvergetenkind.nl.