370 kilometer te paard voor Het Vergeten Kind!

Amanda Bekema
Qr
van totaal € 4.000 (0%)

370 kilometer te paard langs de Afrikaanse kustlijn. Een droom die uitkomt! Ontzettend blij en trots dat ik de kans krijg om deel te nemen aan deze fantastische race en tegelijkertijd het besef dat het lang niet altijd vanzelfsprekend is om dromen te hebben en te verwezenlijken.

Een stabiele omgeving om in op te groeien, kansen die er liggen en handvaten die worden aangereikt dragen allemaal bij aan de kansen op een goede toekomst. Helaas zijn deze niet voor elk kind gelijk. Met het realiseren van mijn droom wil ik mijn dan ook gaan inzetten om ook andere kinderen in ons land te kunnen laten dromen!

Hoe ga ik mij hiervoor inzetten?

Met het rijden van de race wil ik donaties gaan verwerven. Omdat ik naast het verwerven van financiële steun voor de stichting mij ook wil inzetten om een stuk bewustwording en bekendheid te creëren zal ik een actie starten waarbij u als donateur een leuke blijvende herinnering ontvangt! Deze actie zal met 1 tot 2 weken van start gaan!

 

Wil je op de hoogte blijven vanhoe ik mij ga inzetten hiervoor of vind je het leuk mij te volgen tijdens mijn voorbereidingen in aanloop naar de race? DAT KAN GEWOON!

https://www.facebook.com/Amandas-Race-the-Wild-Coast-adventure-2020-101504981455632/?view_public_for=101504981455632

Wil je meer weten over de race? Neem dan een kijkje op mijn website via onderstaande link of via de website van de organisatie

https://starttravelling.nl/race-the-wild-coast/  

https://rockethorseracing.co.za/

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.