Vergeten kinderen voor vergeten kinderen

Brigitte Remmelts
Normal 7af72f32a74fdefb178e86c77c9797df8ab95241
Qr
van totaal € 10.000 (0%)

Ik ben zelf zo'n vergeten kind dat nu gelukkig is en wil graag kinderen ondersteunen om hetzelfde te bereiken.

Ik heb zelf ervaren dat het ontzettend belangrijk is om de boodschap te krijgen dat je er toe doet en dat die boodschap kracht geeft om de diepe sporen van pijn te overwinnen.

Die boodschap wil ik zelf ook uitdragen.

In mijn webshop kun je spirituele kunst vinden en de Tipping Point kaartsets. Daarnaast kun je betalen voor diensten zoals Reikibehandelingen en coaching.

Eenmaal per maand kun je een donatie aan Stichting Het Vergeten Kind toevoegen aan je bestelling van een product of betaling van een dienst van minimaal € 25,-

Het product zal elke maand op een voorraad van 1 gezet worden. De prijs van dit product is € 0,-, de donatie wordt betaald van het bedrag dat je afrekent voor je product of dienst.

Als de voorraad op 1 staat, kun je het product toevoegen aan je winkelmandje.

Er zal een bedrag van € 25,- overgemaaakt worden naar de Stichting Het Vergeten Kind zodra de betaling van je bestelling verwerkt is. 

De donatie vind je in deze actie terug.

Bij groeiende populariteit van deze donatie zal de donatie vaker dan eenmaal per maand beschikbaar worden gesteld.

 

De mogelijkheid tot het toevoegen van een donatie aan je bestelling vind je hier.

Rechtstreeks doneren mag natuurlijk ook!

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 26-01-2021 | 20:03 Gedoneerd met dank aan Vera, zij heeft de donatie bijgevoegd bij haar bestelling in de webshop van Soul Insight.
€ 10 14-02-2020 | 10:19