Ons doel: 100 kerstpakketten!

Communicatiebureau NR6
van totaal € 2.500 (0%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 100 km | Bereikt 0%

Ons doel: 100 kerstpakketten in 2021! ✨
Dit jaar willen we ons graag inzetten om 100 kinderen die wel wat extra liefde kunnen gebruiken een kerstpakket te sturen.

Help mee 💪
Help ons, zodat we samen met kerst een glimlach kunnen toveren op het gezicht van 100 kinderen die dat goed kunnen gebruiken.

Achtergrond
Vorig jaar is er een nieuwe traditie geboren om in plaats van iets naar klanten te sturen met kerst, juist iets te doen voor mensen die het harder nodig hebben. In 2020 stuurden we handgeschreven kerstkaarten, getekend door de kinderen van Stichting Noordje, naar eenzame ouderen. Met succes! 100 ouderen van de Zorgcirkel ontvingen een mooie kaart. Dat gaf ons zo'n goed gevoel, dat we dit jaar besloten weer iets moois te doen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.