DOBBELTIME zet zich in voor Het Vergeten Kind (meer dan €60 opgehaald)

Dennis Harmsen
van totaal € 100 (0%)

Tijdens corona hebben we een familiespel, genaamd DOBBELTIME, ontworpen. DOBBELTIME is een leuk en leerzaam spel voor de hele familie, zowel ouderen als kinderen. En het is een ideaal cadeautje voor de decembermaand.

Deze maand zijn wij in aanraking gekomen met HET VERGETEN KIND. DOBBELTIME wil dit goede doel de aankomende tijd steunen. Op deze manier kunnen wij een bijdrage leveren voor kwetsbare kinderen in Nederland.

Steun jij ook HET VERGETEN KIND en zoek je nog een leuk spel/cadeau. Ga dan snel naar www.dobbeltime.nl en we doneren de aankomende tijd €1 per verkocht spel aan HET VERGETEN KIND.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.