Dutch Wrist Art - show your support create awareness

Kim Busch
van totaal € 1.000 (0%)

We maken elke dag keuzes. En hoewel de problemen in deze wereld echt heel groot zijn, kunnen de kleine keuzes die we maken een groot verschil maken. Ook wij wilden een keuze maken, een keuze om goed te doen. Vandaar dat we gestart zijn met Dutch Wrist Art.

Ons doel is het ondersteunen van meerdere goede doelen door middel van een unieke armbanden collectie. 10% van de verkoop van deze armbanden wordt gedoneerd aan het goede doel.

Onze armbanden worden met de hand gemaakt en beschikken over gelimiteerde en unieke designs. De armbanden zijn gemaakt van hoogwaardig nikkelvrij roestvrij staal, hout en leer.

Wij geloven in wat we doen en door onze passie hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan de organisaties die het zo hard nodig hebben.

Bekijk onze armbanden op www.dutchwristart.com/product-categorie/het-vergeten-kind/

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.