Ik ben gewoon ik Fotografie voor Het Vergeten Kind

Manou Hendriks
Normal cf5ddc7f63ecbb29953092ca5fa349889faeaec4
Qr
van totaal € 500 (4%)

Als kinderfotograaf én als pedagogisch werker heb ik dagelijks te maken met kinderen. Wetende dat er meer dan 100.000 kinderen geen fijne thuissituatie hebben is bijna niet te geloven. Ik gun ieder kind een mooi, fijn en gelukkig leven. Laat ze kind zijn, gun ze een mooie toekomst. Namens Ik ben gewoon ik Fotografie zet ik mij als kinderfotograaf in om geld op te halen voor deze mooie stichting. Alle beetjes helpen maar het belangrijkste is, is dat de kinderen die het nodig hebben worden geholpen. Regelmatig zal ik via social media deze actie voorbij laten komen. Maar vooral in dé week van Het Vergeten Kind vraag ik nog meer aandacht voor deze actie en voor de stichting.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 06-01-2019 | 21:41 Als leidster in een Kinderdagverblijf werk ik dagelijks met kinderen. Ik zie hun plezier, troost ze als ze verdrietig zijn en geef ze alle liefde die ik kan geven, dat verdiend ook elk kind!
€ 10 06-01-2019 | 19:59