Loop voor het vergeten kind

Jeannette Post
Qr
van totaal € 500 (70%)

Ik ben zelf een vergeten kind en ben erg begaan met deze kinderen. Ik werk al 23 jaar met kinderen, zij moeten gekoesterd worden.

Ik vind dat alle kinderen in Nederland en overal op aarde liefde verdienen en zich altijd welkom moeten voelen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. 

Ik wil dit niet alleen doen door geld te storten, maar ook door fysiek iets bij te dragen, dus vandaar dat ik de Nijmeegse vierdaagse ga lopen voor Het Vergeten Kind.

Als je mij wil helpen door te doneren dan vind ik dat heel erg lief en ben ik heel dankbaar. Alle kleine beetje helpen en laten we samen voor de kinderen gaan staan en zorgen dat ze allemaal de liefde krijgen die ze verdienen en ook zo nodig hebben. 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
18-07-2019 | 22:55 Jeannette is een kanjer met een heel groot hart voor alle kinderen. Mooi dat zij een ambassadeur is voor het vergeten kind!
15-07-2019 | 10:34
04-07-2019 | 18:36 No kid should be forgotten 😕 Every child is the future, I would give them all the love they need, they deserve a good life ❤️🙏❤️ Jeannette has a heart for children.
02-07-2019 | 09:14
17-06-2019 | 13:12 Omdat jij er voor mijn kind was toen ze het zo hard nodig had.