Ik luister óók voor Het Vergeten Kind!

Jos Smits
van totaal € 5.000 (0%)

Oprechte aandacht is een levensbehoefte waar iedereen recht op heeft. Vooral kinderen zijn erg gevoelig voor het zich niet gewaardeerd of begrepen voelen. Erger nog als je als kind niet voelt dat je ouders niet trots op je zijn. De gevolgen hiervan zijn dat het gebrek aan vertrouwen daardoor in je leven komt en dat heeft vergaande consequenties voor je toekomst. 

De naam Het vergeten kind geeft voor mij een duidelijke associatie naar mijn eigen jeugd die ook niet altijd eenvoudig is geweest. Op latere leeftijd heb ik nog steeds te maken met onverwerkte emoties uit die tijd. Daarom is het belang van een rustige jeugd waar liefde, vertrouwen en veiligheid zo belangrijk zijn.

Ik promoot empathie en laten wij allemaal helpen de wereld weer mooi te maken.                                                    Liefde voor elkaar overwint tenslotte alles.

Om de actie meer voeten te geven en de boodschap meer kracht te geven doneer ik van elk verkocht T-shirt € 2,- voor Het Vergeten Kind. De T-shirts zijn te bestellen via de website https://ik-luister.nu/CONTACT/

Help mee het gestelde doel te bereiken.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 22 26-03-2020 | 13:14 Ik heb gedoneerd omdat dit mijn belofte van mijn T-shirt actie voor het vergeten Kind onderbouwd.