HELE voor Heppie: Rotterdam Marathon!

Maartje van der Knaap
Qr
van totaal € 1.500 (111%)

** English below**

Op 5 april ga ik samen met mijn vriend Jim de marathon van Rotterdam lopen! Twee jaar geleden heb ik voor het eerst een halve marathon gelopen: met die Halve voor Heppie in Haarlem heb ik meer dan 1200 euro opgehaald. Dit keer ga ik de HELE voor Heppie lopen en zoveel mogelijk sponsorgeld proberen op te halen. Zelf ben ik al jaren vrijwilliger bij de Heppie vakanties & logeerweekenden, een geweldig initiatief waar ik mij met veel liefde voor inzet, zowel als vrijwilliger als met hardlopen! Het is zo mooi om te zien hoe kwetsbare kinderen kunnen genieten en opleven van de activiteiten en aandacht tijdens de Heppievakanties & weekenden. 

Ik zou het geweldig vinden als je mijn actie steunt. Namens Heppie, Jim en mijzelf: Dankjewel!

 

On the 5th of April I will run the Rotterdam Marathon, together with my partner Jim! Two years ago I ran my first Half Marathon and the sponsoring raised over 1200 euro for Heppie. Now a next massive challenge: a full marathon of 42k and raising as much sponsor money as possible! I work as a volunteer for the Heppie camps and weekend care, it's an absolutely amazing organisation. Wonderful to see how vulnerable children revive and enjoy the activities, attention and positive atmosphere at the camps and weekends. 

It would be awesome if you support Heppie and our running challenge with a donation. Thank you so much!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
15-03-2020 | 07:40
10-03-2020 | 07:41 Hoi Maartje en Jim, heel veel succes in Rotterdam. Jullie actie is nu al een hele prestatie!
09-03-2020 | 11:56
08-03-2020 | 22:51
08-03-2020 | 18:05
Bekijk alle

Overmacht..

12-03-2020 | 22:03 Wat een teleurstellend bericht vanmiddag.. de Rotterdam Marathon gaat niet van start op 5 april. Wat een pech voor alle lopers! Voorlopig maar afwachten in de hoop dat er later dit jaar een nieuwe datum komt. En anders bedenk ik een nieuw plan om die 42,2 kilometers waar te maken, want jullie hebben mijn actie niet voor niets zo royaal gesponsord!! Alle donateurs, grote dank voor de overweldigende steun en de lieve berichtjes! Dat geeft echt een grote kick en veel energie om deze sportieve uitdaging aan te gaan (wanneer het dan ook mag plaatsvinden..).  Wat helaas ook is afgezegd, is het eerstvolgende Heppie logeerweekend van de groep die ik dit voorjaar begeleid. Hopelijk kunnen de kinderen later dit (voor)jaar weer gewoon naar het Heppie Hotel komen voor de weekenden en vakanties..  Ik zal via dit platform af en toe een update delen. Het trainen gaat door, dat verzeker ik je :-) Ik wens jullie toe dat je in goede gezondheid bent/blijft en sterkte met alle beperkende maatregelen..    Hartelijke groeten, Maartje
Lees meer