Marcel Van Hooijdonk start een actie voor Het Vergeten Kind

Dit is de actie van Marcel Van Hooijdonk
van totaal € 200 (12%)

Marcel van Hooijdonk vindt dat ieder kind een kans verdient. Ieder kind heeft recht op een gelukkige jeugd. Daarom is hij een actie gestart voor Het Vergeten Kind. Zij zetten zichzelf in voor kinderen die opgroeien in een probleem gezin. Steun samen met Marcel Van Hooijdonk Het Vergeten Kind.

 

Steun ook de andere acties van Marcel Van Hooijdonk.

https://www.cliniclowns.nl/steun-ons/acties/kom-in-actie/actie/marcel-van-hooijdonk-zamelt-geld-in-voor-de-cliniclowns

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
15-01-2018 | 13:48 Heel mooi zo'n actie die zich inzet voor het welzijn van kinderen, dit is niet altijd vanzelfsprekend!!
09-01-2018 | 21:32 lieve actie en een goed doel!
24-10-2017 | 11:58 Mooie actie! Ieder kind verdient plezier! Kijk ook eens op https://www.actievoormetakids.nl/actie/marcelvanhooijdonk
17-10-2017 | 13:20
Bekijk alle

Actie VriendenLoterij “Samen Het Vergeten Kind op 1”

06-11-2017 | 15:54 18 augustus 2017 Het Vergeten Kind is dit jaar het goede doel van de Vriendenloterij PrijzenMarathon. De helft van elk lot gaat rechtstreek naar de bouw van één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland: Het Huis van Het Vergeten Kind. De actie loopt van 18 augustus tot en met 30 september 2017. In Het Huis van Het Vergeten Kind kunnen alle kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie hun zorgen en ellende even opzijzetten. Door het geven van aandacht en positieve ervaringen wordt de kans op ernstige gedragsproblemen en schooluitval zo een stuk kleiner. In dit grootste ‘Huis’ van Nederland kunnen deze kinderen weer gewoon kínd zijn en zich ontwikkelen. Dat verdient elk kind in Nederland. Waarom de actie Onderzoek van UNICEF wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Meer dan 100.000 kinderen groeien op in een onveilige of instabiele thuissituatie met meerdere problemen, worden verwaarloosd of mishandeld. Dit is in iedere schoolklas gemiddeld één kind. Bij 55.000 kinderen gaat het zelfs zo mis, dat ze noodgedwongen niet meer thuis kunnen wonen. Daarom hebben de VriendenLoterij en Het Vergeten Kind samen één doel: al deze kinderen de hulp geven die ze verdienen, zodat zij ervaren dat ze ertoe doen en dat het ook anders kan.
Lees meer