Ik zet me in voor Het Vergeten Kind!

Martine Waalkens

( Lid van team: Tour d'Extravaganza 2021 )

van totaal € 500 (71%)

In 2019 kwam ik voor het eerst in aanraking met het Vergeten Kind. Met mijn sportieve inzet door 120 km te wandelen heb ik veel geld kunnen ophalen voor dit prachtige doel.
Het Vergeten Kind zet zich in voor de kinderen die door situaties waar zij niets aan kunnen doen, vergeten dreigen te worden. Deze kinderen kunnen niet genieten van een zorgeloze jeugd, kunnen niet onbevangen spelen met vriendjes en vriendinnetjes, of genieten van een vakantie. Deze kinderen worden van vaak van opvang naar opvang gesleept.
Het Vergeten Kind helpt deze kinderen zich echt weer kind te laten voelen, te kunnen spelen en vakantie te kunnen vieren in Hotel Heppie.
Dit jaar kan ik niet mee wandelen, maar ben ik een van de begeleiders die op de achtergrond faciliteert. Op deze manier kan ik toch mijn steentje bijdragen en vragen om jouw steun. Steun om mij te helpen zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om de Vergeten Kinderen weer kind te laten zijn.

Wil jij mij helpen?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 250 14-09-2021 | 09:23
€ 58 22-08-2021 | 10:31
€ 50 17-05-2021 | 21:48