Het verhaal van een vergeten kind

Merel Kuijpers
Qr
van totaal € 250 (16%)

Mijn naam is Merel Kuijpers en ik ben een vergeten kind.

Ik heb dan ook besloten om een boek te schrijven om ook andere vergeten kinderen een stukje (h)erkenning te bieden. Dit boek is inmiddels uitgegeven door een uitgeverij en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik hoop nu een zo groot mogelijk publiek toe te kunnen spreken met mijn verhaal en mede daarom wil ik nu graag in samenwerking met deze prachtige stichting een mooie actie opzetten en jullie kunnen mij daar bij helpen.

De actie:

Hoe kun je mij helpen? Door het boek 'Schaap in wolfskleren' te kopen doe je mee aan de actie. Het boek is te koop via onderstaande link. Bij verkoop van 500 exemplaren van mijn boek: 'Schaap in wolfskleren' zal ik een mooi bedrag van 250 euro doneren aan de stichting. Ik weet dat het bedrag goed terecht zal komen en daarom wil ik mij graag inzetten voor Het Vergeten Kind, help jij mij mee? Mocht het boek al in je bezit zijn dan kun je eventueel ook los een bedrag doneren. Maar voor een bedrag van 19,50 kun je mijn boek aanschaffen en help jij deze actie mee naar de eindstreep, zodat wij straks samen het bedrag kunnen doneren. Sta samen met mij op voor vergeten kinderen!

Bestel het boek hier:

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=8179

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 04-06-2018 | 20:50 ik ben therapeut van jongeren en volwassen en zie dus dagelijks de gevolgen van jeugd trauma's. Ik ga haar boek ook bestellen. Ze verdient steun.
€ 15 04-06-2018 | 11:59 Geen enkel kind zou een vergeten kind mogen zijn
€ 10 08-05-2018 | 20:26