Ik zet me in voor Het Vergeten Kind!

Nikita van der Starre-zagers
van totaal € 25 (200%)

ik vind het belangrijk dat ieder kind op een fijne manier kan opgroeien, daarom steun ik stichting het vergeten kind in de vorm van een geldinzameling door het maken van fotosessies.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 01-10-2019 | 22:51 Bedankt aan alle mensen die samen met mij de donatie bij elkaar hebben gebracht voor stichting het vergeten kind!!
Bekijk alle

fotosessie actie voor stichting het vergeten kind

15-08-2019 | 12:11 Op zaterdag 31 augustus organiseer ik een fotosessie voor stichting het vergeten kind. De sessie zal plaatsvinden in het bos in Roosendaal tussen 10.30 en 15.00 uur en zal bestaan uit;- 30 min sessie- incl 5 digitale bestanden - de sessie kan worden geboekt voor; familie sessie, zwangerschapssessie, kinderfotografie of dierenfotografie.Steunt u samen met mij? Reserveer snel uw plekje!aanmelden kan via facebook of vanderstarrefotografie@outlook.comGroetjes Nikita van der starre, van der starre fotografie. Delen is lief
Lees meer