Fietsen voor Het Vergeten Kind

Dit is de actie van Nina van Arum
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 10.000 (104%)

Waarom kies ik juist dit goede doel? Ken je die reclame spotjes? "Mijn ouders hebben mij nog nooit een knuffel gegeven?". Of al die activiteiten van o.a. Johnny de Mol voor kinderen? Die spotjes maken dat ik altijd even moet slikken. Ook wijzen ze mij op de realiteit. Ellende is er niet alleen over de grens en in het 8 uur journaal. Enkel doordat onze wieg in Nederland stond hebben we veel privileges ontvangen. Maar het feit blijft desondanks dat 100.000 kinderen opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek en dat er zelfs 55.000 niet meer thuis kunnen wonen, laten ons zien dat een wieg in Nederland (privilege )niet garant staat voor het ontvangen van liefde.

Het vergeten kind zet zich zichtbaar in voor kwetsbare kinderen door activiteiten en evenementen te organiseren die een directe positieve invloed hebben op het leven van deze kinderen. Johnny de Mol is de meest zichtbare ambassadeur voor deze stichting. Lees hier meer over alle activiteiten van dit goede doel.

Afgelopen vakantie in Nederland hebben mijn kinderen en ik veel liefdeloosheid kunnen aanschouwen. Het maakte indruk op mijn kinderen. Ouders die uren verdwenen, zonder dat hun kinderen het wisten. Ontbijt, lunch en avondeten met chips en cola en geen enkele aanraking (dit hoeft geen liefdeloosheid te zijn natuurlijk, maar in deze gevallen wel). Kind zijn en je een geliefd kind kunnen voelen is een groot goed. Ik krijg tranen als ik zoiets opschrijf. En ik denk meerdere mensen met mij.

Wat ga ik doen? In de grote vakantie moet ik mijn kinderen altijd 2 weken missen. Dat blijft zeer doen. En invulling van deze weken voor mijzelf een hele uitdaging. Dit jaar kies ik ervoor mijn vakantie te combineren met dit goede doel Het Vergeten Kind. Met mijn dankbare besef van mijn privileges wil ik mijn netwerk positief gebruiken €10.000 euro op te halen voor dit mooie goede doel en mijzelf inzetten voor anderen.

Over mij:

Ik ben netwerker, moeder, vriend, inspirator, ondernemer achter verschillende bedrijven, puur, amateur sporter, spontaan, enthousiast, kwetsbaar, talentscout, maar bovenal... MENS!


Uiteraard doe ik zelf ook mee!  En heb 750 euro gestort voor de start actie. En per behaalde 250km sponsort ons bedrijf Provades 750 euro.

Hoe sponsor je mijn actie?

Als eerste wil ik je vast bedanken dat je de moeite nam, dit allemaal al te lezen.
Leuk wanneer je mij meehelpt dit mooie doel te behalen.

Er zijn 2 manieren om geld te doneren:

Of je maakt eenmaling een bedrag over
Je kunt mijn actie steunen door een eenmalige donatie te doen via de sponsorlink op de actie pagina.

Of jij of jouw bedrijf sponsort mij per afgelegde 250km (ik ben van plan ongeveer 750km te fietsen)
Stuur mij dan een e-mail n.vanarum@provades.nl o.v.v. fietsactie. Vermeld hierin welk bedrag jij (of jouw bedrijf) wil sponsoren per 250km die ik afleg. Per 250km stuur ik de mijlpalen-sponsors een e-mail met een link zodat je jouw bedrag kunt overmaken.

Je kunt mij natuurlijk nog op veel meer manieren helpen:
Zo kun je mij volgen en supporten, jezelf inschrijven voor de nieuwsbrieven, mijn content en acties delen onder jouw eigen netwerk.
En écht, delen via de social media en storten van donaties via I-deal wordt bij Het Vergeten Kind héél erg makkelijk gemaakt.

Bij sponsoring vanuit een bedrijf plaats ik het bedrijfslogo van de sponsor op de website en zal ik (indien gewenst) de bedrijfsnaam vermelden op Linkedin. Uiteraard komt er een vermelding van jouw bedrijf bij de uiteindelijke check overhandiging aan Het Vergeten Kind.

Eventuele vlogs plaats ik op: https://www.youtube.com/channel/UCVMd4buT2YWuSORD16bNZnw 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
06-09-2018 | 11:06
02-09-2018 | 17:33
30-08-2018 | 13:55
22-08-2018 | 23:27 Voor Nina...
22-08-2018 | 20:59
Bekijk alle

Blog: Drie dagen op pad en 240km en 3315 euro verder

09-08-2018 | 22:46 Zo ik ben alweer drie dagen onderweg. Wat een belevenisreis alweer! Het vliegt door elkaar én voorbij. Van media aandacht van radio en televisie, een overkookt lijf, hongerklop, ontmoetingen, overdenkingen, enorme bemoedigingen, tot enge én leuke overnachtingen. En ik maakte ook 2 vlogs, dat geeft mij natuurlijk een beetje verbinding met de wereld.. Even schrijven Het is 21.39. Ik heb net gegeten. Vol met verplichte koolhydraten vind ik even rust en tijd om te werken aan de 1e nieuwsbrief. In mijn overigens hele leuke maar warme bedstee (https://de-herberg-van-oom-lammert-en-tante-klaasje.business.site). Het valt me trouwens op dat ik alleen eten in een restaurant helemaal niet meer ingewikkeld vind, wat fijn! En daarbij merk ik dat er vaak vanzelf bijzondere 'contactmomenten' op mijn pad komen. Zo'n mooi contactmoment als vanochtend bijvoorbeeld. Gewoon een hele lieve gastvrouw om 08.00 bij het ontbijt. Geen idee hoe het ontstaat, maar het is een leuk en fijn gesprek. Zij doet veel vrijwilligerswerk en werkt nog in de zorg. We hebben het over de 'smartphone ziekte' en ik bewonder haar oude telefoon. Die ze bewust heeft. Hij kan bellen en ze kan gebeld worden. C'est ça. En verder kun je haar dus gewoon aankijken, live mee praten of op de koffie komen. Ik streef daar ook naar, méér live contact. Maar  het lukt me nog niet altijd en kruip óók te snel achter app. Maargoed, door het aangekondigde slechte weer boek ik de bedstee nog een nacht, mocht dat toch niet lukken, zegt ze. Mag ik bij haar slapen.Bij terugkomst van mijn 45km tochtje, staat er op het krijtbord van mijn bedstee 'nr.4 Succes met fietsen'. Zó lief! Ik kijk nu alweer uit naar het ontbijt. Ik maak vandaag een toeristen rondje (45km) door Friesland Ik ontdekte mooie en bijzondere uitkijktorentjes en het bleek een initiatief van 5 Friese vrouwen (zie vlog dag 3). Verder heb ik gekeken naar de voorbij komende skûtsjes in Woudsend. En even af en toe gesprint tot snelheid 40km om wat aan kracht op te doen én voor het slechte weer terug zijn en was ook net op tijd. En wat gaat het nu tekeer!!! De tussenstand: - Totaal 240 km gefietst. - 3310 euro (33% van doel). Dus morgen kunnen de 1e mijlpaal sponsors hun donatie overmaken. Wat leuk! (Er van uitgaande dat 10 km sowieso gaat lukken). En wat krijg ik al veel sponsoring en bemoediging! Hartverwarmend. Want ik krijg zoveel berichtjes en mailtjes met niet alleen geld, maar ook heel veel lieve woorden en mooie verhalen. Wat dit goede doel voor mensen betekent en mensen waarvan ik bijvoorbeeld niet wist dat ze zich er al jaren voor inzetten! Blijf me vooral berichten sturen, dat helpt me enorm. En ik blijf op zoek naar mensen en bedrijven die mij gaan helpen dit mooie bedrag van 10.000 euro op te halen voor Het Vergeten Kind. Mee doen? Of weten waarom ik dit doe? Bezoek dan de actie pagina: https://actie.hetvergetenkind.nl/actie/nina-van-arum Morgen weer een nieuwe afstand en een nieuw avontuur. Liefs Nina
Lees meer