Springen voor Het Vergeten Kind

Dit is de actie van Rob Rijk
van totaal € 5.000 (10%)

Zaterdag 20 juli a.s. doe ik een aanval op het werelduurrecord* touwsprongen, waarbij ik een mooi bedrag wil ophalen voor Stichting het Vergeten Kind. 

In Nederland wonen veel kwetsbare kinderen die niet meer thuis wonen, zijn verwaarloosd of mishandeld. Stichting Het Vergeten Kind organiseert activiteiten en evenementen die een directe positieve invloed hebben op het leven van deze kinderen, waardoor ze nu en morgen niet vergeten worden.

Een uur lang ononderbroken touwspringen deed mij besluiten op zoek te gaan naar het wereldrecord en de uitdaging dit te doorbreken. Een droomwens om door deze uitzonderlijke prestatie een bijdrage te leveren voor een goed doel gaat nu in vervulling! Steun de actie ‘Springen voor Het Vergeten Kind’ zodat op zaterdag 20 juli een mooi bedrag is opgehaald.

 * guinessworldrecords

Impressie: https://www.youtube.com/user/RobRijk1

Waarom touwspringen?
Vanuit mijn passie voor de bokstrainingsonderdelen 'touwspringen' en 'punches' kom ik tijdens het trainen regelmatig in een 'flow'. Naast dat ik geniet van dit vrije gevoel, behaal ik op een ontspannen manier topprestaties.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
14-06-2019 | 13:10
05-06-2019 | 23:40
29-05-2019 | 08:33
27-05-2019 | 19:21
26-05-2019 | 10:39