Ik ga 120km wandelen voor het Vergeten Kind

Robin Kole

( Lid van team: Tour d'Extravaganza 2021 )

Qr
van totaal € 2.000 (0%)

Aankomende september ga ik 120km wandelen in 4 dagen voor stichting Het Vergeten Kind , dit om zoveel mogelijk geld op te halen. Juist nu, juist voor deze kinderen die het niet altijd even makkelijk hebben. Zeg maar gerust behoorlijk wat uitdagingen voor hun kiezen krijgen.
Hoe mooi is het als wij een beetje kunnen helpen? Elke euro helpt en het toffe is, hoe meer mensen hoe meer euro's. Dus geef het door, vraag of je hele straat 1,- doneert, vraag het aan het kassa meisje, aan je vrienden/familie, want samen staan we sterk, juist nu!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.