Ik zet me in voor Het Vergeten Kind!

OBS De Trinoom
van totaal € 250 (999%)

Kinderraad van basisschool de Trinoom heeft 'Het vergeten kind' als goede doelenactie voor dit schooljaar gekozen.

 

Onze actie:

Dit jaar gaan we weer geld inzamelen voor een goed doel. Het goede doel van dit jaar is ‘Het Vergeten Kind’.

Dit goede doel is het afgelopen schooljaar gekozen door de kinderraad van school.

Stichting ‘Het Vergeten Kind’ strijdt voor een veilig en liefdevol thuis voor kwetsbare kinderen in Nederland. Als dat in het eigen gezin niet kan, is dat enorm ingrijpend in een kinderleven. Opgroeien op een andere fijne plek waar het belang van het kind voorop staat en waar het mag blijven wonen is dan cruciaal. Alleen zo krijgt het kind de kans om veilig op te groeien, zich goed te ontwikkelen en volwaardig mee te doen in de maatschappij. Om ons steentje bij te dragen willen wij ons als school daarvoor inzetten.

 Alle klassen gaan wenskaarten maken die door een drukkerij worden gedrukt. Deze kaarten worden dan per klas verkocht in sets van 8 kaarten. Een set kost €4,--. U mag uiteraard zelf beslissen of u geen, één set of meerdere wilt kopen. Na de vakantie krijgen de leerlingen allemaal een envelop met intekenlijst mee naar huis waarop u kunt aangeven hoeveel sets u wilt kopen.

 

Hier een kleine greep uit de vele prachtige kaarten die door de leerlingen zijn gemaakt. 

            

                   

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 998,70 29-06-2020 | 14:41
€ 500 20-06-2020 | 07:59
€ 1.000 20-06-2020 | 07:52