Ik zet me in voor Het Vergeten Kind!

Roxanne Sjerp

( Lid van team: Tour d'Extravaganza 2021 )

Qr
van totaal € 500 (0%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 500 km | Bereikt 0%

Een liefdevol en warm huis gun ik ieder kind. Mijn neefjes (en ik) hebben het geluk dat wij dit hebben gehad. Helaas zijn er heel erg veel kinderen in Nederland die niet hetzelfde kunnen zeggen.
Hierom ga ik samen met een grote groep anderen 16 - 19 September 500km wielrennen om geld in te zamelen voor Stichting Het Vergeten Kind.
Deze organisatie zet zich in voor kwetsbare kinderen die opgroeien in een liefdeloos huishouden en een kwetsbare thuissituatie hebben. Dit om deze kinderen te helpen zich écht kind te voelen, goed te ontwikkelen en volwaardig mee te kunnen doen in de maatschappij. 
Ik vind het mooi dat er een stichting is die zich probeert in te zetten voor kinderen zonder liefdevolle en warme thuis situatie en hier wil ik graag aan bijdragen omdat ik weet dat veel kindjes dit niet hebben. Dit doe ik met de organisatie van Tour d'Extravaganza, een initiatief vanuit Herbalife Nutrition Foundation. Met zo'n 120 anderen (wielrenners, hardlopers, fietsers, wandelaars) hebben we het doel om 50,000EUR op te halen voor dit doel! 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Vertrouwen bouwen

13-04-2021 | 21:10 De eerste paar rondjes zijn een feit! En ik vind het steeds leuker worden om een rondje mee te gaan fietsen. Vooral nu de dagen weer wat langer worden en de temperatuur wat aangenamer. Vooralsnog zijn het ~ voor wielrenners standaarden ~ korte rondjes (35km is tot dusver het langst!) maar dat zal niet lang zo blijven. Ik ben er klaar voor om wat langere afstanden te gaan maken nu ik een beetje ben gewend aan het fietszadel.. ha! 
Lees meer