Stichting Groeimee zet zich in voor Het Vergeten Kind!

Stichting Groeimee Groeimee
van totaal € 5.000 (0%)

Stichting Groeimee zet zich in voor Het Vergeten Kind!

Steeds vaker horen wij van onze collega’s die als jeugdprofessionals aan het front staan, de verhalen over kinderen die leven in (zeer) onveilige (thuis) situaties. Deze onveiligheid wordt nu versterkt door de Corona maatregelen en hierdoor zijn nog meer kinderen vaker onzichtbaar. Ook hebben zij weinig tot geen mogelijkheid om aan de situatie te ontsnappen. Er is geen contact meer en sommige kinderen raken zelfs uit beeld.

De professionals van Stichting Groeimee krijgen hier dagelijks mee te maken en zetten zich vol toewijding en deskundigheid in om deze kinderen een veilige opgroeisituatie te bieden.

Ieder kind heeft recht om veilig op te kunnen groeien en zich te ontwikkelen in een omgeving waar ze zich thuis en prettig voelen. Waar er mensen zijn waar ze op kunnen rekenen, die met hen meegroeien en waardoor ze nooit vergeten worden.

‘’Het gaat er niet om hoeveel je weet maar het gaat erom hoeveel je van jezelf geeft voor deze kinderen’’

Stichting Groeimee staat voor oprechte betrokkenheid vanuit compassie en duurzame investering in professionals om zich te blijven ontwikkelen voor kinderen en gezinnen die hen nodig hebben.
Stichting Het Vergeten Kind zet zich in om kinderen in moeilijke thuissituaties te helpen en wij ondersteunen dit vanuit de gedachte dat geen enkel kind vergeten mag worden!
Hoe?
• Van iedere training of workshop die u bij ons afneemt doneren wij 5 euro aan Stichting het vergeten kind
• Van iedere incompany training die wordt ingekocht doneren wij 50 euro aan Stichting het vergeten kind.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.