Bedankt voor de donaties: totaal bedrag 2575 euro.

03-05-2022 | 00:00
Oneindig ver lopen, bedankt voor support, berichtjes en donaties.
Zeer tevreden over het resultaat: 13 uur gelopen a 6,7 km: 87,1 km.
Geld op gehaald voor het stichting: Het vergeten kind: 2575,00 euro
 
Zaterdag 23 april was het zover, na een slechte nachtrust, mogelijk de spanning voor wat gaat komen en eigenlijk weet je niet wat er gaat komen, ging ik samen met Geertje en Jip op pad. Tent, stoelen, stretcher, loopkleding/schoenen en achteraf veel te veel eten mee; van reepjes tot hersteldrank, pannenkoeken en snoep.
 
Het evenement was in “de hoge Rielen” te Kasterlee. dit is een oud militair terrein met vele loodsen. Nu worden deze loodsen gebruikt als slaap paviljoen voor scouting of iets dergelijk. In dit gebied was het parcours van 6,7 km uitgezet met daarbij een basiskamp.
 
Het startschot klonk om 10.00 uur, de eerste rondjes waren een beetje gericht op het aanvoelen hoe het gaat. Tactiek bepalen na overleg met enkele toppers: zandpaden joggen en verharde paden wandelen/snelwandelen. dit ter ontlasting van de spieren. Richttijd per rondje 45-50 minuten: dus tussen 10-15 min rusten voor bijtanken, eten, kledingwissel en ondersteuning door supporters. De 1ste 5 / 6 uur vlogen voorbij, rondje 7 en 8 vielen mij erg zwaar. Last van misselijkheid en beroerd voelen, oorzaak te weinig eten? / teveel gedronken?/ moeite met verdragen zoetigheid?. Vanaf rondje 10 ging het langzaam weer beter. Uiteindelijk kreeg ik een Did not finisch (dnf) achter mijn naam in rondje 12. Uiteindelijk heb ik uur 13 volledig afgerond en was ik 2 minuten te laat binnen. In uur 13 heb ik tot 3 keer toe moeten overgeven in de middle of nowhere. Geen gsm bij, niks behalve koud zweet en duizeligheid. Dus verder wandelen om het rondje te finishen. Dat was een forse tegenvaller want uur 12 ging nog prima en ik was in de "mood" om in ieder geval 15 uur te voltooien.
De winnaar heeft uiteindelijk 42 uur gelopen. (281,4 km)
 
Terugkijkend een mooi avontuur met een resultaat waar ik trots op ben : 13 uur * 6,7= 87,1 km.
Ik ben erg tevreden met deze afstand, veel zaken geleerd over mijzelf en ver lopen. Ik weet nu beter wat mijn lijf voor voeding aan kan, verzorgen van je benen en voeten tijdens de race is ook erg belangrijk. Verder heb ik eigenlijk geen spierpijn, wel wat vermoeidheid en 2 grote blaren op mijn kleine tenen. Dit is nog het vervelendste..
Jammer vind ik dat ik niet langer in het donker heb kunnen lopen en ervaren hoe dat is. Helaas heeft fysiek ongemak mij doen opgeven.