Ik zet me in voor Het Vergeten Kind!

Yvonne Schoolderman
Qr
van totaal € 150 (66%)

WODKA & RANJA is mijn debuut als auteur (pseudoniem Yvonne Sonke) en is gebaseerd op flarden van herinneringen. Dit boek vertelt het verhaal van twee zusjes, Jasmijn en Imke en hun moeder, die verslaafd is aan alcohol. De zusjes krijgen hierdoor te maken met verwaarlozing en psychische problemen. Door dit boek krijgen zij en andere kinderen die in deze situatie zitten een stem. De helft van de royalty's van dit boek gaat naar Het Vergeten Kind.

Te bestellen bij elke boekhandel (online) en rechtsreeks bij de uitgever 
https://www.ambilicious.nl/winkel/index.php?route=product/product&product_id=276&search=wodka

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
16-02-2021 | 22:04 Een extra anonieme donatie via iemand die het boek kocht. Dank je wel J!
26-01-2021 | 18:30 Deel Royalty's. In juli volgt restant.
15-01-2021 | 16:57 Als je het boek gelezen hebt besef je, dat er (helaas) stichtingen, zoals “het vergeten kind” nodig zijn. Yvonne heeft een mooi initiatief genomen met deze actie en het afdragen van een deel van haar royalty’s. Ik wil hier graag een steentje aan bijdragen. Yvonne succes.
03-01-2021 | 16:03