Ik zet me in voor Het Vergeten Kind!

Yvonne van Boekel - van den Heuvel

( Lid van team: Tour d'Extravaganza 2022 )

van totaal € 500 (20%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 120 km | Bereikt 0%

Alle kinderen hebben recht op een fijne kindertijd om intens te genieten en vooral geen zorgen te hebben.

Daarom ga ik in september 4 dagen hardlopen voor Het Vergeten Kind met de Tour d'Extravaganza. En om mijzelf uit te dagen wil ik in totaal boven de 100 km uit komen van vorig jaar.
Tevens ga ik hiermee buiten mijn comfortzone. Het is namelijk makkelijk te denken dat dit jaar ook weer zo soepel gaat lopen. Je bent natuurlijk afhankelijk van de voorbereiding, algehele conditie, plek waar de Tour d'Extravaganza plaats vindt, het gezelschap en het weer.

Dus ik ga niks voor lief nemen en denk ik in mijn hart aan al die kinderen in Nederland die wellicht geen eigen thuis hebben, geen veilige situatie of geen liefde ervaren. Dus wat er ook gebeurt, ik ga mijn vol in zetten om zoveel mogelijk kilometers af te leggen.

Daarbij kan ik jullie hulp gebruiken in de vorm van donaties. Elke euro gaat naar Het Vergeten Kind en afgelopen jaar is er €105.000,- opgehaald en hierdoor kan er een tweede Happy Hotel worden gebouwd in Drente.

Natuurlijk is er nog veel meer nodig. Dus help jij mee? Elke euro is welkom natuurlijk. Geef wat je kan missen en maak de kinderen blij en ik ben je intens dankbaar!!!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 100 03-12-2021 | 09:16