Wat kun jij doen als bedrijf?

Als bedrijf kun je veel betekenen voor Het Vergeten Kind! Jaarlijks organiseren er meerdere bedrijven door heel Nederland acties voor ons. Je wilt als bedrijf in actie komen, maar je weet nog niet hoe? Er zijn veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een inzamelingsactie houden door middel van een salarisactie. Medewerkers geven de werkgever dan toestemming om een deel van hun salaris te schenken aan Het Vergeten Kind. Werkgevers kunnen deze actie stimuleren door het ingezamelde bedrag bijvoorbeeld te verdubbelen. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden om actie te voeren.

 

Ideeën

  • Een sportactiviteit / clinic waarbij deelnemers zich laten sponsoren. Denk aan een sponsorloop, een wandeltocht, een fietstocht, een schaatstocht, een zwemwedstrijd.
  • Een benefietconcert met muzikanten, (een deel van) het entreegeld is de opbrengst. 
  • Een benefietdiner in het bedrijfsrestaurant.
  • Een diner, high tea of lunch op de locatie.
  • Een veiling van goederen en diensten met bijvoorbeeld de directeur of een bekend persoon als veilingmeester.
  • Een loterij met gesponsorde prijzen.

    


Ook kun je binnen je bedrijf een team samenstellen voor een extern (sport)evenemement en je laten sponsoren. Denk aan deelname aan een hardloopwedstrijd, triathlon of een autorace


Tips en ondersteuning

Natuurlijk willen wij dat jouw actie succesvol is, daarom hebben we tips & trucs opgesteld om jouw actie te laten slagen. Ook kun je gebruik maken van promotiemateriaal om jouw actie onder de aandacht van anderen te brengen. En mocht je er niet uitkomen, dan kun je contact opnemen met onze relatiemanager.