Kom in actie

Bedankt dat jij in actie komt voor Het Vergeten Kind! Elke vorm van aandacht voor vergeten kinderen in Nederland is van groot belang. Onze stichting kan haar werk alleen voortzetten met jouw hulp!

Of je nu een kleine actie gaat opzetten of met andere teamleden een grote actie, jouw hulp en aandacht is zeer gewaardeerd. Vergeet niet dat je anderen hiermee ook inspireert. :)

Ga je met school een sponsorloop doen of ga je zelf een sportieve uitdaging aan en wil je dit koppelen aan Stichting Het Vergeten Kind, jouw steun en inzet zijn altijd zeer welkom. Wij helpen je graag met ideeen en promotiemateriaal.

Er zijn veel creatieve en leuke manieren om donaties op te halen. Daarbij is het natuurlijk extra fijn wanneer je precies kunt vertellen waarom je dit doet. Veel kinderen in Nederland kunnen niet opgroeien in een liefdevolle en stabiele omgeving. Daarom organiseren wij Heppie Vakanties & Weekenden en natuurlijk de Zomertour en de Wintertour. Wij kunnen dit omdat jij actie voert!

Elke euro die je met jouw actie ophaalt helpt ons om deze kinderen lichtpuntjes te geven en om naar uit te zien maar ook juist om over te praten. Bijvoorbeeld na de zomervakantie. Dan wil iedereen niets liever dan kunnen vertellen dat ze er lekker tussenuit zijn geweest.

 

Heb je al een plan voor je actie? Kom nu in actie. 

Ben je nog op zoek naar inspiratie of ideeen? Bekijk hier acties van andere actievoerders.

Wil je graag als team actievoeren? Bekijk hier de teamacties die al hebben plaatsgevonden.

 

Onze jonge actievoerders die nog op de basisschool zitten zijn ons erg dierbaar!

Kinderen die actievoeren voor Kinderen. Je mag alles organiseren wat je wilt. Vraag familie, vrienden of natuurlijk de juf of meester om je een handje te helpen. Of hou je spreekbeurt over Het Vergeten Kind en vertel iedereen wat het betekent het is om je vergeten te voelen.

Neem hier een kijkje om meer te lezen over spreekbeurten of het organiseren van een leuke actie als kind.

De actie van Gijs met zijn Knakworst Paleis wat een groot succes.

 

 

Wil je als individu in actie komen?

Sky is the limit en bij voorbaat bedankt voor al jouw inzet en creativiteit!

Neem hier een kijkje voor meer inspiratie. Ben je al klaar voor actie. Start dan hier jouw actie.

Steven Heppener trainde een jaar lang voor zijn actie en Record Poging.

Melvin ging dwars door de nacht en 12 provincies. Wat een held! Dankjewel Melvin.

 

 

Kom je in actie met jouw school? 

Alvast onwijs bedankt voor al jullie inzet en steun!

Basisschool De Trinoom heeft een waanzinnige Kaartenactie gedaan. Wat een succes zeg!

Basisschool De Bunders voert al een jaar actie.

Met de kerst een kaarsenactie, daarna een flessen actie en veel meer. Echte toewijding is hartverwarmend!

 

Komen jullie als bedrijf in actie komen? 

Fantastisch om te horen! Neem hier een kijkje voor inspiratie. Maar de kans is groot dat jullie al precies weten wat jullie gaan doen. Maak dan hier gelijk jullie actie of teamactie aan.

 De Online Sales Seminar was een top event en gedurende corona natuurlijk online opgezet. Gaaf guys, bedankt!

De Grote @Roberts Show werd georganiseerd door een grote groep vrijwilligers vanuit een jeugdhonk in Elburg. 48 uur lang allerlei acties gevolgd en wat leuk om te doen! Wij hebben genoten en zijn dankbaar voor de prachtige donatie.

 

Service Clubs in Nederland zijn niet altijd in beeld maar ze doen stuk voor stuk waanzinnig werk voor minderbedeelden in Nederland! Wij komen altijd graag bij u langs om een presentatie te geven over Stichting Het Vergeten Kind.

Rotary Clubs, Kiwanis Clubs, Lions Clubs, Soroptimst Clubs, Inner Wheel Clubs en ook de vele Studentenverenigingen in Nederland zijn van grote waarde voor onze stichting. Bedankt dat wij elk jaar weer op jullie mogen rekenen! Jullie gerichte steun helpt ons ons belangrijke werk voort te kunnen zetten! 

Wil je graag meer weten over wat het betekent om lid te zijn van een Service Club? Neem dan een kijkje via één van de bovenstaande linkjes. 

 

Komt u met uw Kerk in Actie?

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw collecte!

Lees op deze pagina meer over hoe u met uw geloofsgemeenschap ons kunt helpen met dienstbaarheid.

Laat ons het verlengde zijn van uw kerkelijk instelling. Onze kinderprogramma´s en projecten werken echt. Uw collecte maakt dus elk jaar veel mogelijk. Dank hiervoor!

 

Wil je met jouw sportvereniging actievoeren en helpen?

Ons actieplatfrom is een sterk gereedschap om jullie actie goed zichtbaar te maken!

Crossfit vereniging Immaculte heeft op één dag een prachtige donatie bij elkaar geknalt! Thanks toppers!

Voetbaalvereniging van Focus JO 11-1 heeft ook van zich laten horen en hoe! Wat leuk dat jullie je hebben aangemeld. Zien we jullie volgend jaar weer? :)

 

Wil je graag eens brainstormen over mogelijkheden? Heb je vragen en of opmerkingen?

Het maakt niet uit waarvoor je contact op wenst te nemen. We helpen je graag. Stuur een mail: kominactie@hetvergetenkind.nl