Ik zet me met KerstKleedjAan in voor Het Vergeten Kind! Jij ook?

Babiche Israël

( Lid van team: KerstKleedjeAan )

van totaal € 100 (1500%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 200 km | Bereikt 0%

Ik geloof dat je met persoonlijke aandacht en gastvrijheid een veilige basis kan leggen tot verbinding. Juist voor gezinnen die te kampen hebben met problemen, wil ik werken aan het leggen van deze verbinding om taboes te doorbreken en hulp beschikbaar te maken daar waar nodig is. Daarom ondersteun ik met de opbrengst van mijn pop-up boutique KerstKleedjeAan, Stichting Het Vergeten Kind. Deze pop-up boutique organiseer ik met mijn compagnon Brigitte, lokale ondernemers, bewoners, organisaties en Stichting Elisabeth Weeshuis.

Wees welkom op zaterdag 10 december tussen 11.00 en 17.00 uur in het Weeshuis te Culemborg om een betaalbare winteroutfit te scoren. Net niet jouw maat? Onze live coupeuse Carolien zorgt dat alles als gegoten zit. Share, care en repair. Samen stralend de feestdagen tegemoet!

Bekijk alle
€ 1.500 27-01-2023 | 10:00 Op 18 november heeft Culemborg e.o. haar nog mooie kleding ingeleverd die wij vervolgens op 9 december aanboden in een prachtige boutique in het Weeshuis aan onze VIP's. Op10 december was onze pop-up boutique open voor heel Culemborg en hebben we een bedrag van 1500 euro aan winst kunnen doneren aan Het Vergeten Kind. We hopen met deze pop-up boutique het armoede taboe te doorbreken, en met de donatie aandacht te richten op kinderen die hier en onder ander familie leed gebukt gaan. Namens ons hele team wensen we dat al deze kinderen de juiste hulp ontvangen en zich, net als onze VIP's gezien zullen voelen! Hartelijke groet, KerstKleedjeAan