Voettocht Santiago de Compostella -

Danielle Repko

Raised

46
9% reached of my target amount €500
0% Achieved from my goal 850 km
Closed You can't donate anymore

Is maar net waar je wiegje komt te staan wanneer je geboren wordt. Ik groeide op met een psychisch zieke ouder. Emotioneel was er niemand voor mij. Dat was zo toen die tijd. (jaren 70/80) Ik heb me heel vaak eenzaam onbegrepen en alleen gevoeld toen des tijds.

Het is nu tijd voor mij te gaan ontdekken wat mijn missie is en wat ik heb bij te gaan dragen hier op aarde.
Elk kind wil zich geliefd, gehoord en gezien voelen. En als dat niet geheel lukt wanneer ze opgroeien , hoe fijn is het dat er iemand is die het verschil kan maken hierin. En daar wil ik graag aan bijdragen.

Tijdens mijn voettocht schrijf ik dagelijks een verhaal. Geen reisverslagen maar verhalen over: mooie ontmoetingen, ervaringen, inzichten. Voor minimaal 15 euro of meer (zelf bepalen) , ontvangen mensen een link om ze te kunnen lezen. Ik doneer 1/3 van dit bedrag aan het vergeten kind. Het andere deel gebruik ik om de heen/terug reis te financieren.

Mocht je mijn dagelijkse ziele-verhalen tijdens mijn reis willen lezen maar ook bijdragen aan het vergeten kind, stuur mij dan een mailtje of een whatsapp naar:
06 10280682 of danielle-repko@outlook.com. Dan zorg ik dat er 1/3 naar het vergeten kind gaat en mijn missie verder ga uitwerken al wandelend.

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more