Wij voeren 42 weken actie voor vergeten kinderen.

Denise & Naima !

Raised

3,287
6% reached of my target amount €50,000
Closed You can't donate anymore
Wij zijn Denise & Naima en hebben elkaar ontmoet tijdens de cursus van The Miljonairs Club onder leiding van Vasco Rouw en Rapper Boef! De club is erop gericht om te werken aan jezelf ontwikkeling en om je doelen te behalen in het leven door middel van de juiste mindset, een goed netwerk en doorzettingsvermogen. 
 
Denise:
Tijdens een van de sessies was de opdracht om een persoonlijk doelenlijst samen te stellen voor het komende jaar, de komende 3 jaar, de komende 5 jaar en 10 jaar! Een van mijn doelen die ik mijzelf gesteld heb die ik wil behalen binnen een jaar is het helpen van kinderen die hulpbehoevend zijn en Stichting Het Vergeten Kind vind ik een super mooi initiatief wat hier bij past.Ze bieden diverse activiteiten aan zoals vakanties om zo mooie herinneringen te maken voor later. Ook het feit dat de kinderen die er behoefte aan hebben structureel geholpen worden spreekt mij ontzettend aan. Zelf ben ik moeder van 3 jongens van 11 jaar, 10 jaar en bijna 1 jaar en komt en er komt kleine prinsesje aan. 
 
Het is ontzettend belangrijk dat kinderen de mogelijkheid hebben om zich op sociaal en emotioneel vlak te kunnen ontwikkelen. Het is belangrijk dat een kind volwaardig mee kan doen in deze maatschappij daarom is het belangrijk dat de kinderen structureel geholpen worden! Mede daardoor spreekt deze stichting mij erg aan en wil ik graag mijn steentje bijdragen! 
Wat ik belangrijk vind is om mijn maatschappelijke verantwoording te pakken en andere daarmee te helpen waar ik kan.
 
Naima:
Ik persoonlijk vind dit een super mooi initiatief waar ik volwaardig achter sta! Ik heb zelf een opleiding tot Pedagogisch medewerker Jeugdzorg afgerond en hierbij twee zeer waardevolle stages mogen lopen. Zo heb ik bijna een jaar mogen meelopen in een logeerhuis voor kinderen van 4 tot 18 jaar. Het is van belang dat kinderen op een zeer positieve manier benadert worden, dat ze succeservaringen ervaren en hierdoor hun zelfvertrouwen word vergoot. Ik heb dit van dichtbij meegemaakt en ik heb kinderen zien opbloeien en dat voelt zo goed, dat is niet te beschrijven.
 
Wij zouden dan ook aan al onze community leden willen vragen om €1,00 per week te doneren voor de komende 42 weken. En alle overige donaties zijn uiteraard ontzettend welkom zodat wij op 17-04-2021 de einddatum van de actie een mooi bedrag kunnen schenken aan de Stichting Het Vergeten Kind. 
 
Ons doel is om €50.000 op te halen voor Stichting Het Vergeten Kind.
 
- Elke week €1,00 van een lid om een bijdrage te leveren aan de maatschappij met als doel de kinderen van de stichting te helpen!
- Eind datum 17-04-2021
- We zullen wekelijks content posten om ons doel te behalen en we gaan alle mensen in onze omgeving enthousiasmeren om mee te doen! 
 
Wil je onze reis volgen? Volg ons dan op Instagram of op Facebook! 
 
 
 
 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more