D

Ik zet me in voor Het Vergeten Kind!

Diversity Bikers 2WheelzFamily

( Member of team: Diversity Bikerz & 2WheelzFamily )

Raised

0
0% reached of my target amount €10.000
Closed You can't donate anymore

Diversity Bikers en 2WheelzFamily

Als stoere motorrijders zijn wij gewend om de wind in onze haren te voelen en de vrijheid van de open weg te ervaren. Maar niet alle kinderen in Nederland hebben deze vrijheid en veiligheid in hun leven. Het Vergeten Kind vraagt heel Nederland om niet langer weg te kijken maar mee te strijden voor de vergeten kinderen van Nederland.

Met elkaar kunnen we deze kinderen de aandacht geven die ze verdienen en ervoor zorgen dat er steeds minder kinderen vergeten worden. Het Vergeten Kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en jongeren in Nederland die opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie of noodgedwongen verblijven in een opvanglocatie. Ons doel is dat deze kinderen er niet alleen voor staan, zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen.

Als motorrijders weten we als geen ander wat vrijheid en veiligheid betekenen. Laten we onze krachten bundelen en ons inzetten voor deze kinderen. Laten we strijden tot jeugdzorg weer zorg voor de jeugd is en er steeds meer kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Dus beste mede-motorrijders, laten we onze passie voor de open weg en onze zorg voor deze vergeten kinderen samenbrengen en een verschil maken. Doe een donatie aan Het Vergeten Kind en help deze kinderen de kans te geven op een veilige en positieve toekomst.

Bedankt voor jullie steun.

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more