Loop of doneer jij ook voor Het Vergeten Kind?

FITT Functional Training

( Member of team: FITT Functional Training )

Raised

1,025
102% reached of my target amount €1,000
3% Achieved from my goal 300 km
Closed You can't donate anymore

Doe mee aan de YU MAN RACE zet je in voor een geweldig doel!

Wij zijn verheugd om onze allereerste sportschoolactie te presenteren, waarbij we ons willen inzetten voor het goede doel 'Het Vergeten Kind'. Samen willen we een positieve impact hebben op het leven van kinderen die het zwaar hebben. We bieden twee geweldige manieren om deel te nemen: door een donatie te doen of door deel te nemen aan de YU MAN RACE, op 3 september in Hellendoorn.

Waarom 'Het Vergeten Kind'?

Het Vergeten Kind is een organisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen in Nederland die opgroeien in moeilijke omstandigheden. Denk aan kinderen die niet meer thuis kunnen wonen door problematische thuissituaties. Deze kinderen verdienen het om te weten dat ze niet alleen zijn en dat er mensen zijn die om hen geven. Door mee te doen aan deze actie, dragen we bij aan het creëren van betere leefomstandigheden voor deze kinderen en helpen we hen een betere toekomst op te bouwen.

Hoe kun je deelnemen?

Optie 1: Donatie -Als je niet wilt deelnemen aan de YU MAN RACE, kun je nog steeds een verschil maken! Doe een vrijwillige donatie op onze speciale donatiepagina. Elk bedrag, groot of klein, wordt enorm gewaardeerd en zal direct bijdragen aan 'Het Vergeten Kind'.

Optie 2: YU MAN RACE - Ben je klaar voor een sportieve uitdaging? Schrijf je dan nu in voor de YU MAN RACE (voorheen Strongman Run) op 3 september in Hellendoorn.

De YU MAN RACE staat bekend als één van de avontuurlijkste en grootste Obstacle Run in Nederland. Samen trotseren we hindernissen en overwinnen we obstakels, als symbool voor de strijd die de kinderen van 'Het Vergeten Kind' dagelijks doorgaan.

Samen maken we het verschil!

Laten we samen onze passie voor sport en beweging inzetten voor dit mooie doel. Vraag je vrienden, familie en collega's om je aan te moedigen op 3 september of vraag of ze willen doneren om je te supporten tijdens de YU MAN RACE. Laten we samen een onvergetelijke dag ervan maken en bovenal een positieve verandering teweegbrengen in het leven van deze kinderen.

Team FITT! 

Training Yu Man Race 06-08-2023 | 19:30

Training Yu Man Race - 1


View all
Training Yu Man Race 06-08-2023 | 19:30

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more