F

Ik zet me in voor Het Vergeten Kind!

Frank de Boer

Raised

333
66% reached of my target amount €500
Closed You can't donate anymore

Dit jaar doe ik voor het eerst als (hobby)kunstenaar mee met de Kunstroute Hoevelaken.

Vorig jaar ben ik met (portret) schilderen begonnen en heb daarin mijn passie gevonden. Ik schilder portretten van mensen die veel voor mij betekenen of betekend hebben. In het schilderij verwerk ik met tekst waarom dat zo is.

Eén van de portretten waar ik nu mee bezig ben heb ik “Born To Shine” genoemd. Het betreft een portret van een dochter van vrienden van ons. Een enorm vrolijk, blij, open en lief kind. Een kind dat in alle liefde, met aandacht en in een veilige omgeving kan opgroeien. Een situatie die je ieder kind gunt!

Kinderen hebben niet de keuze waar ze geboren worden. Sommigen hebben geluk en groeien op in een warme en veilige omgeving. Helaas geldt dat niet voor ieder kind. Er zijn helaas nog veel kinderen die zich vergeten voelen, worden verwaarloosd of mishandeld.

Daarom wil ik graag tijdens de Kunstroute Hoevelaken 2022 met mijn schilderij hier aandacht voor vragen. Alle bezoekers krijgen bij mij de gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te doen voor de Stichting Het Vergeten Kind en ik zal per bezoeker ook een bedrag storten aan de Stichting.

Verder wil ik de ondernemers in Hoevelaken vragen ook een bijdrage te doen aan de stichting, zodat we met elkaar een mooie bijdrage kunnen geven aan de stichting maar vooral kunnen bijdragen aan een stabiele en liefdevolle omgeving voor elk kind.

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more