Koop mijn boek en steun Het Vergeten Kind!

Gloria van Breukelen

Raised

549
109% reached of my target amount €500

Still to go:

Koop mijn boek 'Ik wou dat Stef Bos mijn vader was' en steun Het Vergeten Kind! Per verkocht exemplaar wordt er €0,99 door mij gedoneerd. 

Als KOPP/KOV (Kind van Ouders met Psychische Problemen en Verslavingsproblematiek) weet ik hoe het is om op te groeien als een Vergeten Kind. Als enig kind in het gezin werd ik omgeven met veel alcohol, schulden en mentaal leed. Dit zorgde ervoor dat ik als jongvolwassene zelf in een depressie belandde en nog altijd kamp met PTSS. 

Ik heb hier veel hulp voor gezocht en heb mijn leven nu goed op de rit. Door mijn persoonlijke (herstel)verhaal te delen, wil ik lotgenoten helpen en de stichting steunen. Omdat ik dit soort leed liever voorkom dan genees. Extra donaties via deze actiepagina worden daarom erg gewaardeerd!

Boekpresentatie 14-04-2023 | 13:30

Tijdens de presentatie van mijn boek: "Ik wou dat Stef Bos mijn vader was" kom ik in actie om extra geld op te halen voor de stichting.


View all
Boekpresentatie 14-04-2023 | 13:30

View all

Ik wou dat Stef Bos mijn vader was - De zoektocht naar liefde en erkenning die ik thuis niet vond

24-01-2023 | 16:55 Hour
Kun je in het verkeerde gezin geboren worden? Zo voelt het soms voor Gloria. Waarom drinkt haar vader zoveel en ligt haar moeder alsmaar op de bank? Ze snapt niets van hun gedrag. Gloria besluit op jonge leeftijd dat ze niet zo wil worden. Om wél mee te doen in de maatschappij. Met deze mindset – en door veel afkijken bij haar vriendinnen – bezorgt ze zichzelf een redelijk normale jeugd. Aan de buitenkant. Achter de dichtgedraaide luxaflex voelt ze zich ontzettend verantwoordelijk voor het welzijn van haar ouders. Gloria raakt de controle over ze kwijt als ze op kamers gaat wonen. Dat zorgt ervoor dat ze dit keer zélf niets meer uit handen krijgt. Is het harde werken voor niets geweest? Ze besluit de banden met thuis te verbreken om te kunnen overleven. In Ik wou dat Stef Bos mijn vader was vertelt Gloria (30), een KOPP/KOV (Kind van Ouders met Psychische Problemen/ Verslavingsproblemen), hoe ze alles uit de kast haalt om haar jeugd te vergeten. Hoe ze zoekt naar liefde en erkenning die ze thuis nooit heeft gekregen. Pas wanneer haar vader plots overlijdt, durft ze bij zichzelf naar binnen te kijken. Gloria komt erachter dat ze niet haar ouders, maar steevast zichzelf heeft afgewezen. Wat als de schade blijvend is en ze wel degelijk een product is van hen?   Maar papa, ik lijk steeds meer op jouOh papa, ik hou steeds meer van jou Papa - Stef Bos (1991)

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more