We zijn begonnen!

14 december 2023 20:22

Begin van deze week zijn we met groep 8 van de Willem van Oranjeschool in Haarlem begonnen met het goede doel dat we met elkaar willen steunen in het kader van Actief Burgerschap! De kinderen nemen hun taak serieus omdat het heel herkenbaar is. Het kan zomaar gaan om je buurjongen die wat hulp nodig heeft.

Met het toegestuurde materiaal zijn de kinderen aan de slag gegaan om collectebussen te maken. Afgelopen woensdag zijn ze begonnen met het collecteren bij de ouders die voor school staan te wachten. Omdat we ook vrij gemakkelijk een QR code konden aanmaken hebben we deze ook op de collectebussen geplakt.

Ongeveer de helft van de groep is aan de slag gegaan met het maken van een presentatie voor het goede doel. Morgen op 15 december zullen de kinderen de andere groepen langs gaan om de andere kinderen in school te vertellen dat we een inzamelingsactie zijn gestart. 
Verder zal er ook aandacht voor zijn in de nieuwsbrief die morgen naar de ouders wordt gestuurd. 

Omdat we het eerste doel van € 250,- hebben gehaald is het doel nu aangepast naar € 500,-. Het zou fijn zijn als we dit later weer naar boven kunnen bijstellen!