Dankzij haar ben ik mij!

Hakomi Hermes
from €250 (256%)

Tijdens de week van Het Vergeten Kind zag ik mijn persoonlijke held, Samira Niks, de Award voor Meest Inspirerende Hulpverlener winnen. Ik wist meteen dat ik hier iets mee wilde doen. 

Zestien jaar geleden was Samira mijn mentor op kamertraining, een alles beslissende periode waarin zij mij geholpen heeft om de vrouw, moeder en ondernemer te worden die ik nu ben. 

Ik ben haar hier zo intens dankbaar voor dat ik heb besloten ter ere van haar 5 kaarten te ontwerpen. Iedere kaart staat symbool voor de lessen die zij mij geleerd heeft en voor de wijsheden die haar de Meest Inspirerende Hulverlener maken. 

Deze kaarten zijn in het weekend van 1&2 augustus te koop op www.positievepostbode.nl/het-vergeten-kind. 

De kaarten kosten €5,- en de gehele opbrengst gaat naar Stichting Het Vergeten Kind. 

Je mag natuurlijk ook gewoon via deze pagina een bedrag doneren.

Namens mij, Samira en alle Vergeten Kinderen,

Dankjewel!

 

 

 

View all
€272 18-08-2020 | 13:10 Op zaterdag 1 augustus heeft Hakomi actie gevoerd bij TMN Bikeservice om nog zoveel mogelijk kaartensets te verkopen. Wat een prachtige klanten heeft deze fietsenzaak! 14 sets zijn er die middag verkocht in Maastricht en nog eens 5 sets via de website van de Positieve Postbode. Samen met de donatie van Marcel Niks en de bijdrage van TMN Bikeservice komen we daarmee op een donatie van TWEEHONDERTWEE-EN-ZEVENTIG EUR0! Dank. Dank. Dank!
€55 09-07-2020 | 22:21 Samira en Marcel doneren in de maanden Juni en Juli iedere week aan Stichting Het Vergeten Kind. Samira is de winnares van de Hartenhuis Award voor Meest Inspirende Ambulant Hulpverlener en oud-begeleidster van Hakomi.
€75 30-06-2020 | 15:33 TMN Bike Service doneert de maanden Juni en Juli iedere week een bedrag aan Stichting Het Vergeten Kind. Natascha heeft een Limited Edition Wenskaartenset gekocht bij Positieve Postbode.
€50 23-06-2020 | 10:12 Marcel en Samira van TMN Bikeservice doneren bij iedere onderhoudsbeurt in hun winkel €5,- aan Het Vergeten Kind. ♡
€75 15-06-2020 | 09:59 TMN Bikeservice doneert in de maanden Juni & Juli voor iedere onderhoudsbeurt €5,- aan deze actie. Afgelopen week heeft dat maar liefst €60,- opgeleverd. Bart en Manja hebben allebei bijgedragen door de Limited Edition Wenskaarten te kopen. ♡