Ik luister óók voor Het Vergeten Kind!

Jos Smits
from €5.000 (0%)

Oprechte aandacht is een levensbehoefte waar iedereen recht op heeft. Vooral kinderen zijn erg gevoelig voor het zich niet gewaardeerd of begrepen voelen. Erger nog als je als kind niet voelt dat je ouders niet trots op je zijn. De gevolgen hiervan zijn dat het gebrek aan vertrouwen daardoor in je leven komt en dat heeft vergaande consequenties voor je toekomst. 

De naam Het vergeten kind geeft voor mij een duidelijke associatie naar mijn eigen jeugd die ook niet altijd eenvoudig is geweest. Op latere leeftijd heb ik nog steeds te maken met onverwerkte emoties uit die tijd. Daarom is het belang van een rustige jeugd waar liefde, vertrouwen en veiligheid zo belangrijk zijn.

Ik promoot empathie en laten wij allemaal helpen de wereld weer mooi te maken.                                                    Liefde voor elkaar overwint tenslotte alles.

Om de actie meer voeten te geven en de boodschap meer kracht te geven doneer ik van elk verkocht T-shirt € 2,- voor Het Vergeten Kind. De T-shirts zijn te bestellen via de website https://ik-luister.nu/CONTACT/

Help mee het gestelde doel te bereiken.

View all
€22 26-03-2020 | 13:14 Ik heb gedoneerd omdat dit mijn belofte van mijn T-shirt actie voor het vergeten Kind onderbouwd.