Yudidit School Photos in Actie voor Het Vergeten Kind

Judith de Vries

Raised

45
4% reached of my target amount €1,000

Mijn kinderen hebben mijn leven zo enorm veel rijker gemaakt. Al heel jong wist ik dat ik kinderen wilde. Ik ben daarom ook ontzettend dankbaar dat wij kinderen mochten krijgen, want ik weet dat dit niet vanzelfsprekend is. De liefde voor je kind is zo intens en je krijgt er zoveel liefde voor terug. Mijn kinderen zijn mijn alles, ik zou voor ze door het vuur gaan!! Het is voor mij dan ook ondenkbaar dat je niet van je kind houdt en hem of haar niet de liefde kan geven die elk kind verdient. Toch is het helaas een gegeven dat er in Nederland duizenden kinderen opgroeien zonder liefde en aandacht. Ze wonen in een onveilige of onleefbare thuissituatie, waar ze worden verwaarloosd, mishandeld of uit huis geplaatst. Het Vergeten Kind strijdt voor een stabiele en liefdevolle omgeving voor alle kwetsbare kinderen in Nederland. Zij geven ze positieve herinneringen met échte aandacht zodat ze zich gezien en gehoord voelen, op adem kunnen komen en even weer onbezorgd kind kunnen zijn.

Met Yudidit School Photos wil ik hier heel graag ook mijn steentje aan bij dragen, omdat ik vind dat ieder kind recht heeft op een veilige liefdevolle thuissituatie. Of hier af en toe even uit weg kan om gewoon eens iets leuks te gaan doen. Daarom wil ik graag een donatie doen van € 0,25 per kind die gefotografeerd door Yudidit School Photos. Dit totale bedrag zal ik dan aan het einde van het jaar aan de stichting schenken. De opbrengst van de actie wordt gebruikt voor de Heppie boxen en Heppie activiteiten van de Stichting. Dit zal dan naar de gemeente Midden Groningen gaan, zodat het in mijn werkgebied blijft. Hoe fantastisch is dat!! 

De gemeente neemt actief Midden-Groningen deel aan de Heppie kinderactiviteiten. Afgelopen jaar heeft de gemeente Midden-Groningen aan drie activiteiten meegedaan. Zo zijn ze in de zomer en in de winter mee geweest met de Heppie Tour en hebben ze in de herfstvakantie ook Heppie Boxen ontvangen. Mocht je deze actie nu ook een warm hart toedragen, doneer dan hier!  

Ik heb een eindbedrag ingevuld, maar hoe tof zou het zijn als we hier gewoon dik overheen gaan en zo samen deze kinderen mooie herinneringen kunnen bieden!

Bedankt alvast! 

Liefs, Judith

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more