Prentenboek “Dolly de Dolfijn” voor “Het Vergeten Kind”.

Laura van der Moot
van totaal € 2.500 (88%)

De actie:

Een dolfijn heeft altijd een glimlach op zijn gezicht. Samen kunnen we het verschil maken, ieder kind ook een lach.

Zo moet het toch zijn?

Per verkocht boekje doneer ik €5,- aan stichting Het Vergeten Kind.

Ik ben 25 jaar werkzaam geweest in het onderwijs en heb met veel plezier menig prentenboek voorgelezen aan kleuters en aan groep 3 en 4. Tijdens mijn opleiding voor kleuterleidster heb ik als examenopdracht een prentenboek met als titel Dolly de Dolfijn gemaakt. Veel kinderen hebben destijds in mijn klas al kennisgemaakt met Dolly. Vorig jaar is het boekje op de markt gekomen via uitgeverij Boekscout.

Nu ik niet meer voor de klas sta, hoop ik met de inhoud van mijn boek ook een helende bijdrage te leveren aan kinderen. Je kunt niet altijd naar de dolfijnen toe, maar met dit boek komen de dolfijnen naar jou toe en merk je dat je vanzelf rustiger of blijer wordt.

Via een sponsor heb ik daadwerkelijk 10 van mijn boekjes mogen schenken aan echt kwetsbare kinderen die noodgedwongen in een opvanglocatie zitten. DOL-FIJN!!! Wat zou het super zijn als ik nog een sponsor/bedrijf zou kunnen vinden, die hier toe bereid is. Mail mij dan even naar laura65@hetnet.nl. Ik kijk er naar uit.

Inmiddels heb ik al meer dan €2000,- op de teller staan. Helpen jullie mij mee om €2500,- te halen? Maar MEER mag natuurlijk ook. Sta samen met mij op voor vergeten kinderen!

Voor een bedrag van €17,50 is het boek te bestellen via: https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=7264

Een fragment uit het prentenboek “Dolly de Dolfijn”:

Maar mijn vriendjes en ik zijn pas echt gelukkig, wanneer we vrij rond mogen zwemmen in de grote zee.

Een fragment uit mijn hart: 

Maar kwetsbare kinderen zijn pas echt gelukkig als ze echt “gezien” worden en mogen ervaren dat hun mening telt. Zij verdienen een toekomst waarbij een lach geen uitzondering meer is, maar een recht. Gewoon, zoals het hoort te zijn.

Draagt u ook uw steentje bij? Koop dan dit boek voor uw kind, geef het cadeau tijdens een verjaardag, kraamvisite of leuk voor in de schoen of voor onder de kerstboom. Of doneer gewoon.

Bekijk alle
€ 340 22-12-2022 | 20:57 In de week van Serious Request 2022 veel boekjes van Dolly verkocht in Harderwijk, Hattem en Zwolle. Ben even door mijn voorraad heen maar heb nu 400 exemplaren liggen bij vriendinnen, in gezinnen met jonge kinderen, op scholen, wachtkamers, garages, opvanglocaties, kinderhospices enz.... Daarnaast betaalden sommigen voor dit goede doel iets meer voor een boekje. Dat is allemaal in deze donatie meegenomen.
€ 25 17-12-2022 | 09:23
€ 10 16-12-2022 | 20:22 Geen papieren kerstversiering op tafel zoals een tafelkleed en servetten, maar een donatie. Fijne feestdagen en een goed 2023
€ 36 15-11-2022 | 16:09 Heb weer een mijlpaal bereikt en totaal 365 boekjes verkocht. Per verkocht boekje doneer ik €5,- vandaar dat ik nu heb aangevuld tot €1825,- Maar ik ga door...... Heb mijn streefbedrag nog niet gehaald.
€ 50 01-08-2021 | 19:35