Ik zet me in voor Het Vergeten Kind omdat ik weet hoe het is!

Miriam van Breugel

Raised

1,841
368% reached of my target amount €500

Ik ben deze actie voor Stichting Het Vergeten Kind gestart omdat vergeten kinderen in deze roerige tijden opnieuw worden vergeten.  Er wordt op het moment veel geld vrijgemaakt voor de economie en in de tussentijd worden kinderen van hot naar her verplaatst.

Met deze actie wil graag zeggen: ´Kom maar, ik vergeet jullie niet. Ik begrijp hoe jullie je voelen. Ik ben namelijk zelf ook een vergeten kind geweest.´

Ik maak nu mondkapjes voor iedereen en die zijn nu hard nodig. Ik doneer de opbrengsten aan Stichting Het Vergeten Kind.  Kom daarom langs in mijn winkel Mijn Herdenking in Boxtel.

Bezoek mijn website: https://www.mijnherdenking.nl/

of

Volg mij op Facebook: https://www.facebook.com/herdenkingassortiment/

 

Om de paar weken maak ik de binnengekomen donaties over. Natuurlijk mag je vrijblijvend een donatie doen en in samenspraak met Stichting Het Vergeten Kind gaan alle donaties naar de Heppie Vakanties en Weekenden.

In deze video zie je Juvat die op bezoek gaat in Mierlo bij Hotel Heppie:

https://www.youtube.com/watch?v=jFVockuwPZ8

Hier kunnen kinderen gewoon even onbezorgd kind zijn en fijne nieuwe herinneringen opbouwen.  Het zijn die warme herinneringen die ons helpen groeien en ontwikkelen in het leven.

Help jij ook mee?

Na deze actie ga ik nog meer acties doen en ik mag dit jaar ook van start gaan als vertegenwoordiger van Stichting Het Vergeten Kind. Ik wil namelijk helpen met voorlichting geven over deze stichting die ik dicht bij het hart draag.

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more