Ik zet me in voor Het Vergeten Kind omdat ik weet hoe het is!

Miriam van Breugel
van totaal € 500 (358%)

Ik ben deze actie voor Stichting Het Vergeten Kind gestart omdat vergeten kinderen in deze roerige tijden opnieuw worden vergeten.  Er wordt op het moment veel geld vrijgemaakt voor de economie en in de tussentijd worden kinderen van hot naar her verplaatst.

Met deze actie wil graag zeggen: ´Kom maar, ik vergeet jullie niet. Ik begrijp hoe jullie je voelen. Ik ben namelijk zelf ook een vergeten kind geweest.´

Ik maak nu mondkapjes voor iedereen en die zijn nu hard nodig. Ik doneer de opbrengsten aan Stichting Het Vergeten Kind.  Kom daarom langs in mijn winkel Mijn Herdenking in Boxtel.

Bezoek mijn website: https://www.mijnherdenking.nl/

of

Volg mij op Facebook: https://www.facebook.com/herdenkingassortiment/

 

Om de paar weken maak ik de binnengekomen donaties over. Natuurlijk mag je vrijblijvend een donatie doen en in samenspraak met Stichting Het Vergeten Kind gaan alle donaties naar de Heppie Vakanties en Weekenden.

In deze video zie je Juvat die op bezoek gaat in Mierlo bij Hotel Heppie:

https://www.youtube.com/watch?v=jFVockuwPZ8

Hier kunnen kinderen gewoon even onbezorgd kind zijn en fijne nieuwe herinneringen opbouwen.  Het zijn die warme herinneringen die ons helpen groeien en ontwikkelen in het leven.

Help jij ook mee?

Na deze actie ga ik nog meer acties doen en ik mag dit jaar ook van start gaan als vertegenwoordiger van Stichting Het Vergeten Kind. Ik wil namelijk helpen met voorlichting geven over deze stichting die ik dicht bij het hart draag.

Bekijk alle
€ 10 02-07-2021 | 14:50
€ 232,45 18-08-2020 | 16:46 Hoera we hebben weer een mooie donatie kunnen doen. Met de verkoop van de mondkapjes. Mensen uit Boxtel bedankt voor de aanschaf. Bedankt voor jullie donatie via Mijn Herdenking & Geschenken uit Boxtel 🌸 We gaan nog even door met de actie.
€ 200 14-07-2020 | 16:44 Al gaat het nu wat minder snel met de donatie van de mondkapjes.... Maar het lukt ons toch weer wel. Een mooi rond bedrag voor een kind met een glimlach voor elke dag. Dit wordt geschonken via #mijnherdenkingboxtel en de bewoners in en om Boxtel die deze actie waarderen. Djw mensen🌸
€ 150 08-06-2020 | 15:15 Wederom dit bedrag kunnen doneren. Door de actie die ik met 2 andere dames uit Boxtel heb opgezet. Mondkapjes maken en verkopen voor € 2 - euro per stuk. En deze opbrengst gaat geheel naar Stichting het vergeten kind. De mondkapjes zijn te verkrijgen bij Mijn Herdenking in Boxtel Dank zij de bewoners in Boxtel kunnen we deze donatie weer doen. Bedankt voor jullie inzet om de mondkapjes in de winkel te kopen. Groet Miriam
€ 155 29-05-2020 | 14:46 Joepie weer wat bij kunnen dragen namens inwoners van Boxtel. Voor de geen die bij Mijn Herdenking in Boxtel de mondkapjes hebben in gekocht.top