Ik ben dankbaar voor toen en voor nu, dat ik toen als 'een vergeten k

My little love Kids

Raised

452
90% reached of my target amount €500
Closed You can't donate anymore

3 weken geleden had mijn zoontje Hero, 2,5 jaar, last van zijn buikje en ik ging met hem mee naar de wc. Ik legde mijn hand op zijn buik en zag aan zijn oogjes dat hij echt pijn had. Hero keek me diep in mijn ogen aan en legde zijn hoofdje tegen de mijne en zei: 'Mama lief.' Dat zijn momenten dat ik als moeder tranen in mijn ogen krijg, omdat je de warmte en liefde van je kinderen voelt. Die avond kwam er een herinnering uit mij verleden naar boven. Ik heb 4 jaar niet thuis kunnen wonen en in die 4 jaar hebben 4 verschillende gezinnen mij opgevangen, mij een thuis gegeven in hun gezin en mij de liefde en warmte gegeven die ik nodig had. Bij alle 4 was het bijzonder, maar bij het laatste gezin heb ik zoveel liefde in het gezin gevoeld en meegekregen dat het me gevormd heeft tot wie ik nu ben. Die liefde en warmte zijn zo belangrijk voor een ‘vergeten kind' en zeker voor de toekomst. Nu ik zelf kinderen heb ben ik elke dag bewust van de liefde en warmte die je je kind kun geven en hoe belangrijk het is, hoe jong ze ook zijn.

 Helaas heeft niet elke kind dat in Nederland. Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen, ze zijn verwaarloosd, mishandeld, gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst  omdat ze niet meer veilig waren. Die trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt ze onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn. Een verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem, ze worden eenzaam en raken geïsoleerd.

Daarom zet My little love 'Het Vergeten Kind' in het zonnetje. My little love gaat in DE WEEK van 29 januari tot 4 Februari 15% van de omzet doneren aan het vergeten kind. En daarnaast heeft My Little Love een speciaal shirt ontworpen, het eerste jaar gaat er €1,50 van die ontwerp per verkochte shirt naar ‘Het Vergeten Kind’. Mochten jullie een kleine bijdrage kunnen missen, dan wil ik graag een beroep op jullie doen om toch een kleinigheidje te willen doneren en dat kan via onderstaande button. 

Samen staan we sterk en elke kind in Nederland verdient een warm huis met liefde en daar kunnen wij samen bij helpen.

Willen jullie het shirt bekijken?
Kids: https://my-little-love.nl/product/my-little-love-kids-2/
Volwassenen: https://my-little-love.nl/product/my-little-love-volwassenen/

 

 

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more