De kleine aanmoediging

08 October 2023 13:26

Wat in mei begon als een idee is in oktober gebeurd. De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van het zoeken naar sponsoren en donaties. Als het streefbedrag behaald zou worden dan zou ik als tegenpresatatie de kustmarathon van Zeeland gaan lopen. Binnen een paar uur was het duidelijk dat het trainein kon gaan beginnen, want het streefbedrag van €250,- was ruimschoots behaald. Wat een steun en mooie woorden! Uiteindelijk is er een bedrag van €1600,- gedoneerd. Echt geweldig!!

Op 7 oktober 2023 heb ik, zoals beloofd, de kustamarathon van Zeeland gelopen. Deze marathon staat bekend als de mooiste en zwaarste van Nederland. Of het de mooiste marathon is kan ik kort over zijn, dat klopt. Het is een prachtige marathon, door het bos, over de westerscheldekering, door de duinen, over het strand om uiteindelijk in Zoutelande te finshen. Of het de zwaarste marathon is daar heb ik nog niet echt een antwoord op. De harde wind, opstuivend zand en de hoge duinen waren zeker pittig. Maar toch met het jullie steun in mijn achterhoofd of zelfs langs de route voelde het niet verschrikkelijk zwaar. Een aanmoediging in welke vorm dan ook, heeft veel impact. Het was een mooi avontuur. 

Voor mij zit dit avontuur erop, maar voor vele kinderen is dit niet het geval. Zij zijn dagelijks in een situatie die niet bij "kind zijn" hoort. Het is hartverwarmend om te zien dat we met elkaar zoveel geld hebben opgehaald voor deze groep kinderen. Hier geldt hetzelfde een kleine aanmoediging, een vriendelijk woord of een knuffel kunnen een grote impact hebben. Het doet me goed om te zien dat ik met zoveel lieve mensen ben omringd en dat we met elkaar deze groep kinderen een kleine aanmoeding hebben kunnen geven. Bedankt!!AHA: dit betekenen verschillende kleuren en vormen van de ...