Wildflower creaties

Patricia Jansen-Hondijk

Raised

140
70% reached of my target amount €200
Closed You can't donate anymore

Vanaf vandaag zondag 15 november 2020 ben ik een actie gestart voor ♡ Het Vergeten Kind. Met mijn actie doneer ik van elke verkochte handgemaakte creatie de helft van het betaalde bedrag aan het vergeten kind . Hiermee strijd ik samen met vele andere voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij.Juist nu in deze onzekere tijden is dat extra hard nodig! Steun mij! Mijn doelstelling is om voor 15 januari 2021 zoveel mogelijk geld op te halen voor Het Vergeten Kind. Steun mij hierbij en doe mee.

Hoe kun jij dit doen?

♡Koop mijn creaties , alle creaties op mijn pagina doen mee.

♡Begin zelf een actie via www.hetvergetenkind.nl

♡Doneer zelf een bedrag op mijn pagina actie pagina van het vergeten kind https://actie.hetvergetenkind.nl/actie/patricia-jansen-hondijk

Het Vergeten Kind Het Vergeten Kind zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Denk aan verslavingen, verstandelijke beperkingen, psychische problemen en/of leven onder de armoedegrens. Kinderen in deze zogeheten multi-probleem gezinnen zijn erg kwetsbaar. Bij ruim 55.000 gaat het zodanig mis, dat thuiswonen niet meer mogelijk is. Als kinderen verwaarloosd en/of mishandeld worden, tekent dit hun verdere leven. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee door mijn actie te steunen?

Groeten, Patricia Jansen Hondijk.

https://www.facebook.com/Wildflowercreaties/

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more