Geen kind mag alleen zijn

Renske Ezendam

( Lid van team: Werkhoven loopt samen met Partou  )

Opgehaald

215
86% bereikt van mijn streefbedrag € 250
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. Ook zijn er kinderen die nog wel thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Ze raken eenzaam en geïsoleerd.

Om deze kinderen te helpen hebben mijn collega’s en ik het plan opgevat om aan een hardloopevenement mee te doen en zo een bedrag op te halen om ‘de vergeten’ kinderen te helpen. 

Al jaren ben ik vrijwilliger bij het jaarlijkse evenement 'Werkhoven loopt'. Samen met mijn collega's verzorgen wij de kinderopvang tijdens dit evenement. De kinderen krijgen leuke activiteiten aangeboden en hebben een hele gezellige en onbezorgde dag en de ouders kunnen onbezorgd deelnemen aan de run. Hoe mooi is het, als we nog meer kinderen blij kunnen maken en een mooie dag kunnen geven door een goeddoel te koppelen aan dit evenement. Zo is het idee ontstaan om zelf een hardloop groepje te starten en ons te laten sponsoren. Daarnaast willen we iedereen die zich inschrijft voor de run de mogelijkheid geven om geld te doneren zodat het een super mooi bedrag gaat worden en we heel veel kinderen kunnen helpen.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer