Ik zet me in voor Het Vergeten Kind!

Roxanne Sjerp

( Lid van team: Tour d'Extravaganza 2021 )

Opgehaald

0
0% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Een liefdevol en warm huis gun ik ieder kind. Mijn neefjes (en ik) hebben het geluk dat wij dit hebben gehad. Helaas zijn er heel erg veel kinderen in Nederland die niet hetzelfde kunnen zeggen.
Hierom ga ik samen met een grote groep anderen 16 - 19 September 500km wielrennen om geld in te zamelen voor Stichting Het Vergeten Kind.
Deze organisatie zet zich in voor kwetsbare kinderen die opgroeien in een liefdeloos huishouden en een kwetsbare thuissituatie hebben. Dit om deze kinderen te helpen zich écht kind te voelen, goed te ontwikkelen en volwaardig mee te kunnen doen in de maatschappij. 
Ik vind het mooi dat er een stichting is die zich probeert in te zetten voor kinderen zonder liefdevolle en warme thuis situatie en hier wil ik graag aan bijdragen omdat ik weet dat veel kindjes dit niet hebben. Dit doe ik met de organisatie van Tour d'Extravaganza, een initiatief vanuit Herbalife Nutrition Foundation. Met zo'n 120 anderen (wielrenners, hardlopers, fietsers, wandelaars) hebben we het doel om 50,000EUR op te halen voor dit doel! 

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer