Met mijn roman Het maandagskind steun ik Het Vergeten Kind!

Sylvia Huberts
from €5.000 (2%)

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om op te groeien in een niet alledaagse situatie, wat een verscheurde familiesituatie met zich meebrengt, maar vooral wat de gevolgen daarvan zijn. Ook in mijn werk als jurist heb ik gezien hoe kinderen in lastige thuissituaties moeite hebben om ‘te blijven staan’ en de dupe worden van een niet werkend systeem. Dat gaat me aan het hart. Ieder kind verdient veiligheid en liefde en een kans om het beste uit zichzelf te halen. Dat gaat wat mij betreft samen met het feit dat iemand geboren wordt. Dat Stichting Het Vergeten Kind noodzakelijk is, is al schrijnend genoeg. Met mijn roman, Het maandagskind, hoop ik geld op te halen om bij te dragen aan het levensgeluk van kinderen die om wat voor reden dan ook niet thuis kunnen zijn, of het soms moeilijk hebben. Omdat het normaal moet zijn dat kinderen zich gelukkig en geliefd voelen. Structuren en patronen kunnen we niet zomaar veranderen, maar een gezonde basis voorkomt een hoop ellende op latere leeftijd. Laten we die basis samen mogelijk maken! 

View all
€25 01-05-2020 | 22:03 Door het boek van Sylvia, het Maandagskind, ben ik er achter gekomen dat vergeten kinderen bestaan. Ik hoop een kleine bijdrage te leveren aan een beter perspectief voor hen.
€100 31-03-2020 | 16:42 Een deel van de opbrengst van de verkoop van mijn roman Het maandagskind komt ten goede aan deze belangrijke stichting.