Ren met Reden: Maak een Verschil voor Het Vergeten Kind

Willeke Mierop

( Member of team: Tour d’Extravaganza 2024 )

Raised

100
13% reached of my target amount €750
0% Achieved from my goal 120 km

In september sta ik voor een buitengewone uitdaging: vier dagen lang ga ik mijn hardloopschoenen aantrekken en kilometers afleggen door het betoverende landschap van het Verenigd Koninkrijk. Maar mijn motivatie gaat verder dan persoonlijke prestaties en sportieve doelen. Ik ren met een doel dat diep in mijn hart geworteld is: het ondersteunen van Stichting Het Vergeten Kind.

Ik weet uit eigen ervaring dat kinderen vaak niets kunnen doen aan de situaties waarin ze belanden. Het leven is niet altijd rechtvaardig, vooral niet voor hen die geen controle hebben over hun omstandigheden. Daarom heb ik besloten mijn tijd, energie en passie te wijden aan het verbeteren van de levenskwaliteit van deze kinderen.

Met elke stap die ik zet, wil ik bewustzijn creëren en fondsen werven voor Het Vergeten Kind. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van deze kinderen, hen hoop bieden en laten zien dat er mensen zijn die om hen geven.

Ik nodig je van harte uit om deel uit te maken van dit avontuur door een bijdrage te leveren aan mijn inzamelingsactie. Laten we samen een positieve impact hebben en een lichtpuntje zijn in het leven van kinderen die het hard nodig hebben.

Dank je wel voor je steun en voor het delen van mijn toewijding aan een betere toekomst voor Het Vergeten Kind.

Met sportieve groet,
Willeke

[Je naam]

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more