Het is tijd om extra in actie komen voor kwetsbare kinderen in tijden van Corona.

Normal 0c970242973c37c9d903172473e9e5f0c91bc230
17-04-2020 | 08:26

Beste vriend van Het Vergeten Kind,

We hopen dat het goed gaat met jou en je naasten en dat iedereen gezond is. Inmiddels zitten we alweer vijf weken thuis, met alle gevolgen van dien! 

Ook wij merken de gevolgen van de coronacrisis. Veel acties en evenementen die voor ons zijn georganiseerd, zijn nu afgelast of uitgesteld. Iedereen heeft de prioriteiten elders liggen. Begrijpelijk! Ondertussen blijven wij ons onverminderd inzetten voor kinderen die onze hulp hard nodig hebben. Want door de verplichte schoolsluiting hebben kinderen die opgroeien in een moeilijke thuissituatie, het nu extra zwaar. Meer dan ooit is duidelijk dat ieder kind een veilig en liefdevol thuis nodig heeft. Vooral nu de veilige havens wegvallen en de sociale contacten beperkt zijn.

Het is tijd om extra in actie komen voor kwetsbare kinderen.
Daarom zijn wij een digitale collecte gestart voor kinderen in Nederland die onze hulp juist nu zo hard nodig hebben. Zodat wij hen straks -wanneer het weer kan- een zorgeloze en plezierige tijd kunnen geven met onze vakanties en uitjes. Hoognodig na een tijd vol spanning en onzekerheid! Iedere bijdrage om dit te realiseren is meer dan welkom. Jij kunt helpen door een digitale collectebus aan te maken en je vrienden online op te roepen om te doneren. Help je mee? 

Hoe werkt het?

  • Maak in 2 minuten je persoonlijke collectebus aan via https://hetvergetenkind.digicollect.nl/⏱️
  • Maak gebruik van onze voorbeeldteksten of schrijf zelf een tekstje ✍️
  • Vertel je vrienden, familie en collega’s over je collecte via social media 📣
  • Collecteren kan tot 28 april, dus ready, set, go! 🚀

Heb je nog vragen? Bekijk dan de Tips & Tricks. Als je vraag daar niet bij staat, kun je contact met ons opnemen via kominactie@hetvergetenkind.nl  

Heel veel succes en alvast onwijs bedankt voor je inzet! 👍

Met warme groet,

Team Het Vergeten Kind