Bedankt voor al jullie aandacht en steun!

Normal 950085689928d74137c51d34ecf2e0efc8c8eb6d
28-07-2020 | 08:56

Beste actievoerder,

 

Het is inmiddels hartje zomer, al voelen we daar qua temperatuur nog niet heel veel van. Wel is het een andere zomer dan anders. Dat merken we allemaal! We kunnen niet anders dan er het beste van maken, rekening houdend met alle coronarichtlijnen. 

 

Wij zijn in ieder geval blij dat onze zomeractiviteiten, met hier en daar een aanpassing, gewoon door kunnen gaan. Tijdens de Heppie Vakanties & Weekenden bezorgen we weer honderden kinderen de tijd van hun leven. Ook de Heppie Zomertour is in volle gang. Vorige week hebben we weer vele vrolijke kinderen mogen ontvangen in de Efteling en in augustus gaan we nog naar Walibi, Attractiepark Slagharen, Diergaarde Blijdorp en Familiepark Drievliet. Tijdens al deze activiteiten kunnen kwetsbare kinderen hun problemen vergeten en even onbezorgd kind zijn. Die glimlach op hun gezicht is mede mogelijk gemaakt door jou. Dus DANKJEWEL! 

 

Ondanks de beperkingen van afgelopen maanden zijn er toch verschillende hartverwarmende en inspirerende acties geïnitieerd via ons actieplatform. We lichten er een aantal uit:

 

 

 • Doneer je eigen bijdrage kinderopvang

 

Ellen & Anne hebben hun eigen bijdrage voor kinderopvang retour gekregen van de overheid. Dat bracht hen op een idee! Met hun actie roepen zij andere ouders op om dit geld (of een daarvan) te doneren. Inmiddels staat de teller al boven de € 13.000! Bekijk hier hun actie. 

 

 

 • De grote @Robert's Show

 

Robert heeft samen met zijn team bestaande uit jongeren en vrijwilligers een 48-uurs live show georganiseerd: de Grote @Robert’s show! Een online veiling, live muziek, bloemen bezorgen bij ouderen, de Tosti Tour, karaoke, bezoek en ontbijt met de burgemeester en een gesprek met een gedeputeerde over eenzaamheid en nog veel meer! De show heeft maar liefst € 7.185 opgehaald voor de bouw van ons nieuwe Hotel Heppie op de Veluwe. 

 

Er zijn ook weer verschillende grote sportieve uitdagingen aangegaan:

 

 • Alleen samen 11 Steden voor meer dan 100.000 kwetsbare kinderen  
  Joost van Beek is in voorbereiding van een grote fietstour. > lees meer
 • Door 12 provincies fietsen binnen 24 uur! (+-400km)
  Melvin Braam heeft een volle dag en nacht op zijn fiets doorgebracht. > lees meer
 • Alles is mogelijk // 140 km lopen van Den Helder - Hoek van Holland
  Vijf vrienden zijn van Den Helder over het strand naar Hoek van Holland gelopen. > lees meer

 

Wij willen ook de volgende ondernemers bedanken voor hun acties:

 • Online sales seminar
  Via een online training is ruim € 5.000 ophalen voor vergeten kinderen. > lees meer 
 • Schoonheid zit van binnen
  Jacqueline van Heteren is met haar salon Parels & Oesters flink aan het actievoeren. > lees meer 
 • Omdat Miriam weet hoe het is!
  Daarom verkoop Miriam mondkapjes in haar winkel Mijn Herdenking. De opbrengst gaat naar Het Vergeten Kind gaat! > lees meer  

 

Maar ook veel scholen hebben zich weer fanatiek ingezet:

 

 • OBS De Trinoom heeft een waanzinnige kaarten actie opgezet en al € 2.500 opgehaald! > lees meer 
 • Basisschool De Bunders voert maar liefst twee jaar lang actie en gaat er na de zomervakantie weer volop tegenaan! > lees meer

 

Uiteraard ook heel veel dank aan de actievoerders die we niet hierboven hebben genoemd. Jullie zijn hoe dan ook allemaal toppers!

 

Met warme groet,

 

Ingmar van den Berg

Relatiemanager bij Stichting Het Vergeten Kind

kominactie@hetvergetenkind.nl