Nieuws Het Vergeten Kind Herfst 2020

Normal e3c423e95e95a94c10f8422568e14070c73b6ca3
29-10-2020 | 13:12

 

Jouw actie draagt bij aan een onze strijd voor een betere jeugdzorg! 

 

Beste actievoerder,

 

Wist je dat je met jouw actie en de donaties die je hebt opgehaald niet alleen onze kinderactiviteiten steunt, maar er ook voor zorgt dat we ons kunnen blijven inzetten voor verbetering van de jeugdzorg? 

 

Verandering teweegbrengen in de jeugdzorg is geen makkelijke taak. Daarom trekken wij politici en jeugdhulpaanbieders hierover regelmatig aan hun jasje. Zo gingen wij onlangs, samen met The Unforgettables, in gesprek met minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, de gezamenlijke gemeenten en de koepelorganisatie van jeugdhulpaanbieders over continuïteit en stabiliteit in de jeugdzorg. Tijdens dat gesprek is afgesproken dat wij samen met The Unforgettables gaan deelnemen aan bijeenkomsten van de zorgregio’s. Hier worden de afspraken gemaakt over de kwaliteit van de zorg. Fantastisch dat we gaan meepraten en kunnen bijdragen aan verbetering van de jeugdzorg. Zodat de kinderen die nu in de jeugdzorg zitten, daar daadwerkelijk de positieve effecten van ervaren!

 

Heppie Herfstvakanties gaan deels niet door 😞

 

Vanwege de coronamaatregelen hebben we helaas de laatste week van de Heppie Herfstvakantie moeten annuleren en de weekenden voor 4 weken stilgelegd. Dit doen we omdat we rekening willen houden met onze vrijwilligers, want veel van hen werken in vitale beroepen. Daarnaast zorgen de vakanties voor teveel reisverkeer uit verschillende delen van het land. Ondanks dat het heel erg jammer is voor de kinderen, hopen we op deze manier bij te dragen aan het terugdringen van de coronacijfers.

 

We hopen dat de nieuwe maatregelen niet teveel negatieve impact hebben op kwetsbare kinderen in Nederland. De kinderen die nu hun Heppie Vakantie mislopen hebben van ons een vrolijke Heppie Box ontvangen, boordevol leuke spelletjes en gadgets. Zo krijgen ze toch nog een beetje het Heppie gevoel! Want ieder lichtpuntje helpt hen om deze toch al lastige tijd door te komen.

 

Jouw steun als actievoerder blijft hard nodig! 

We begrijpen heel goed dat deze coronatijd beperkingen met zich meebrengt, maar we vertrouwen op jouw creativiteit. Kun jij een actie bedenken die past binnen de maatregelen en zo je steentje bijdragen aan een beter leven voor de kwetsbare kinderen van Nederland? We zijn benieuwd! Als je vragen hebt, denk ik graag met je mee.

 

Warme groet,

 

Ingmar van den Berg

Relatiemanager