Still to go:

Loop jij voor Het Vergeten Kind? 

Ruim 100.000 kinderen in Nederland worden thuis dagelijks geconfronteerd met ernstige problemen. En duizenden kinderen kunnen niet eens meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren.

Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. Ons doel is dat kinderen er niet alleen voor staan, zij zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij.

Dat doen we via programma’s die ervoor zorgen dat deze kinderen ‘gewoon’ kind kunnen zijn en zich positief ontwikkelen. Door plezier even al hun zorgen vergeten, lol maken, vriendschappen sluiten, positieve herinneringen maken en kunnen meedoen. Maar ook door de overheid en jeugdaanbieders aan te jagen om te zorgen dat het belang van alle kinderen echt centraal komt te staan in beleid en uitvoering en dat de kwaliteit van de zorg en hulp verbetert.

Jouw kilometers dragen bij aan Heppie Vakanties & Weekenden

Met jouw sponsorgeld en donaties maak je het mogelijk om kwetsbare kinderen een onvergetelijke vakantie te laten beleven in Hotel Heppie. Hier kunnen ze even al hun zorgen en ellende opzij zetten. Want bij Heppie draait alles om gezelligheid, lol en onbezorgd spelen. Lekker ravotten en ontspannen in een leuke groep van leeftijdsgenootjes. Even gewoon kind zijn.